Karácsony Gergely megint lebukott: két autózás között villamosozott pár percet





A főpolgármester megint csak a primitív propaganda kedvéért használta a budapesti tömegközlekedést, aztán gyorsan visszaült kényelmes autójába.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.03.08.
Módosítva: 2024.03.09.
Karácsony Gergely propaganda lebukott

Karácsony Gergely folytatja a kamupropagandát. Csütörtökön délelőtt a 18. kerületben tartott sajtótájékoztatót, ahol a politikai reklám, a PR-fotók és videók szerint  "villamossal közlekedett".

„Útnak indultunk megnézni a már kész és tervezett beruházásokat a kerületben, természetesen új CAF villamossal”– írta a  főpolgármester.

Csakhogy az egész látványakció nem volt több, mint két megálló! Ez is csak a propagandafotók és a szelfizés miatt.

Karácsony,  az egyszerű villamosozó polgármester csakis tömegközlekedést használ! Aztán pár perces látványvillamosozás után már vissza is ült kényelmes autójába. 

Karácsony Gergelyről több PR-fotó is készült a tömegközlekedési eszközön (Fotó: Karácsony Gergely Instagram-oldala)

A néhány percig tartó villamosozásból megpróbálta a legtöbbet kihozni Karácsony: közösségi oldalain több bejegyzést is szentelt a látványos kamunak. „Természetesen a villamos szelfi sem maradhat ki” – írta a csoportképhez, amit aztán Tüttő Kata főpolgármester-helyettes is megosztott.

A pár perces villamosozás után gyorsan visszaült kényelmes szolgálati autójába és ment tovább a Havanna-lakótelepre, ahova persze tömegközlekedéssel is mehetett volna.  A szolgálati autóval kissé messzebb a helyszíntől úgy állt meg, hogy senki se vehesse észre.

 Pár perces villamosozás után Karácsony Gergely átszállt a szolgálati autójába, de ott már nem készültek PR-fotók (fotó: Metropol)

Miután végzett a Havanna-lakótelepen, Karácsony  megint csak nem tömegközlekedéssel ment tovább a következő  helyszínre, ahogy azt  Instagram-bejegyzésében megígérte, hanem újra csak a szolgálati autót választotta.

Nem először bukott le az autójával a főpolgármester. (Fotó: Metropol)

Az már csak hab a tortán, hogy a főpolgármester éppen a 42-es villamos meghosszabbításáról írt alá szándéknyilatkozatot!

Karácsony Gergely már sokadik alkalommal bukik le a szolgálati autójával, tavaly például az autómentes hétvégét autózta végig. Két alkalommal már azon is rajtakapták, hogy sofőrje a buszsávban kerüli ki a fővárosi dugókat.

"Itt az ideje, hogy kiszálljanak az állami autókból, lélegezzenek nagyot, nézzenek körül és vegyék például észre a budapesti közösségi közlekedést" – üzente korábban kormánypárti politikusoknak a főpolgármester... 





 





Ezeket olvastad már?
„Túl kövér” – mondta a férfi, majd futópadra kényszerítette a kisfiát, aki belehalt a bántalmazásba

„Túl kövér” – mondta a férfi, majd futópadra kényszerítette a kisfiát, aki belehalt a bántalmazásba

Elképesztő rablás Budán: elhagyta a mordályt a nyílt utcán a tettes

Elképesztő rablás Budán: elhagyta a mordályt a nyílt utcán a tettes

„Ha 30 percen belül nem hallasz felőlem, meghaltam” – eltűnt anya helyett földi maradványokat találtak

„Ha 30 percen belül nem hallasz felőlem, meghaltam” – eltűnt anya helyett földi maradványokat találtak

Visszatért a halálból János: ezt látta a „túloldalon”

Visszatért a halálból János: ezt látta a „túloldalon”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás