„A világot jelentette számomra, hogy az apukám ott lehetett az esküvőmön” – így teljesítette a kórház az édesapa utolsó kívánságát

Nem sok ideje maradt hátra a betegnek.Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2024.03.25.
Módosítva: 2024.03.25.
kórház betegség esküvő

A texasi Jose Antonio Avila szerette volna maga oltárhoz vezetni házasuló lányát, ám norovírus-fertőzés és súlyos tüdőbetegség miatt kórházba került, és tudta, hogy élve már nem is kerül ki onnét. Utolsó kívánsága az volt, hogy legalább láthassa férjhez menni gyermekét. 

 

A fiatal vőlegénynek, Antonio Morenónak azonban az az ötlete támadt, hogy a kórházban is kimondhatnák a boldogító igent párja édesapja előtt. Egy ápolónőhöz fordultak, aki továbbította kérésüket a vezetésnek. 

E-mailt küldtem a kórház vezérigazgatójának, aki 15 percen belül válaszolt is

 – árulta el a Good Morning Americának Sheena Helm, aki tudta, hogy a beteg nincs jó bőrben, és egész éjjel nem aludt, annyira izgult, hogy összejöjjön a fiatalok terve. 

Végül már másnap, március 8-án meg tudták tartani az esküvőt, amiben a kórházi dolgozók is segítettek. Az ifjú pár azt hitte, hogy csak egy kis ceremónia lesz a kórházi ágy mellett, de a dolgozók alaposan kitettek magukért, az egész intenzív osztályt feldíszítették az alkalomhoz illőn. 

Megkerestek egy helyi rendezvényszervező irodát, amely ingyen felajánlotta szolgáltatásait és a dekorációkat, más a fotózást vállalta magára, az egyik titkárnő sógora pedig gitározott és énekelt az eseményen.

A világot jelentette számomra, hogy apukám, aki annyira szeretett, ott lehetett az esküvőmön

– mondta Michelle Avila, aki látta édesapján, mennyire boldoggá tették, és nem győzött hálálkodni a kórházi dolgozóknak.

A 65 éves férfi öt nappal az esküvő után hunyt el, így beigazolódott, hogy érdemes volt igyekezniük a ceremónia megszervezésével.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás