Ezért állt a forgalom: életet mentettek a metrómegállóban – Videó!





A metrószerelvény alól húzták ki a bajbajutott kutyát.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.03.14.
metró mentés baleset

Ijesztő és egyben felemelő képsorok terjednek futótűzként az interneten. A felvétel helyszíne a londoni King's Cross metróállomás, ahol naponta több százezer ember halad munkába sietve, vagy éppen turistaként. Itt tört ki a pánik szerda délelőtt, amikor egy nő sikoltozni kezdett, egy talpraesett férfi pedig egyből megnyomta a kihelyezett segíélykérő gombot. Az állomás biztonsági személyzete pillanatok alatt megjelent, hogy segítsenek. Bár a tömeg először azt gondolta, hogy egy kisgyerek esett be a megállóban álló szerelvény alá, kiderült, hogy egy friss gazdi egy napja birtokolt kutyusa szorult a sínek és a metró közé.

metró megálló
A metrókocsi és a peron közé szorult egy kutya Londonban (Fotó: Pexels – Képünk illusztráció)

A Metro magazinnak sikerült elérnie az egyik szemtanút, aki végignézte, ahogy egy férfi befekszik a metrókocsi és a perem közé, hogy benyúlva ki tudja emelni a sínek közé beesett kutyust. Csodával határos módon időben ki tudták húzni az ebet, így a négylábú szerencsés módon túlélte a balesetet.

Amikor kiszálltam a kocsiból, akkor egy nő sikoltozását hallottam. A peron túloldalán hatalmas tömeg gyűlt össze, úgy tűnt, történt valami. Azt hittem, tűz van, vagy valakivel történt valami, ezért egyből megnyomtam az egyik vészjelző gombot.  Ekkor érkezett egy férfi, aki letérdelt és kétségbeesetten próbálta kihúzni a kutyát a sínekről, pedig az emberek azt kiabálták neki, hogy ne tegye. Végül mindenki megnyugodott, amikor ki tudták menteni. Kiderült, hogy a nő aznap vette meg a Miló nevű kutyáját, és rögtön az első nap baleset történt, mert a tömeg elnyomta a kutya hangját

– fejtette ki a részleteket a szemtanú a lapnak.

A lap megszerezte a videófelvételt is, amelyen látszik, ahogyan kimentik a bajba jutott ebet, Milót a metrókocsi alól, ezeket a képsorokat itt tudjátok megtekinteni:

 





 





Ezeket olvastad már?
"Kivettem az oviból a kislányomat, mert megölelték, amikor sírt"

"Kivettem az oviból a kislányomat, mert megölelték, amikor sírt"

"Terhes voltam, amikor egy hívás miatt összeomlott az egész világom"

"Terhes voltam, amikor egy hívás miatt összeomlott az egész világom"

„Küszködtünk a megélhetésért, most meg százmilliókat nyertünk a lottón"

„Küszködtünk a megélhetésért, most meg százmilliókat nyertünk a lottón"

Magyar Péter egyértelműen a baloldal mellé állt

Magyar Péter egyértelműen a baloldal mellé állt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás