"Ez egy igazi álom" – Megnyerte a lottót, erre költi a gigantikus nyereményét a szerencsés nő





Mindez ráadásul reggel hatkor történt. Azóta úgy érzi, egy álomvilágban él.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.02.03.
lottó milliárd örömhír nyeremény

Sokkot kapott egy ausztrál nő, amikor megtudta, hogy 100 millió ausztrál dollárt nyert lottón, vagyis több mint 23 milliárd forint gazdája lett. A névtelenségét megtartó nő elárulta, konkrétan pofozgatni kezdte magát a hír hallatán, hogy tudja, nem álmodik. Mindezzel ráadásul hajnali hatkor szembesült, amikor épp edzőteremben volt, így duplán jól indult a napja. Egyszerűen nem tudta elhinni a szerencséjét. 

Több mint 23 milliárd forintot nyert a lottón. / Fotó: Pixabay (Illusztráció)

Amint megláttam a telefonomon a nyertes számokat és azt, hogy nyertem, előre, hátra kezdtem sétálgatni, miközben csak azt kérdezgettem magamtól: biztos ez? Nem tudtam, kinek szóljak, kit keressek vagy mit tegyek. Pofozgatni kezdtek magamat, hogy nem álmodok-e. Egyből kocsiba pattantam, úgy vigyáztam a lottócetlire mint az életemre, majd felhívtam apámat, hogy adjon tanácsot

– mesélte.

Az immáron milliárdos nő kijelentette, a nyeremény nem fogja őt megváltoztatni, a karrierjét szeretné beindítani vele. Mindig is szeretett volna egy saját üzletet, de nem tudta, hogyan kezdjen neki. Ezen felül a másik, amit biztosan teljesíteni fog még az az, hogy szeretteit elviszi egy csodálatos olasz nyaralásra – írja a UNILAD.

Ez egy igazi álom.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás