Szelfi egy UFO-val? Egy magyar pár meggyőződése, hogy nekik sikerült





A földönkívüliek létezése régóta foglalkoztatja az emberiséget. Egy Jász-Nagykun Szolnok vármegyei nő és férfi állítja, hogy nekik megdönthetetlen bizonyítékuk van az idegenek létezésére.



Megosztás
Szerző: Mongyi Nikolett
Létrehozva: 2024.01.13.
UFO bizonyíték idegenek szelfi

Bejárta az internetet annak a híre, hogy egy tiszaföldvári hölgy lefényképezett egy azonosítatlan repülő tárgyat, ismert nevén egy UFO-t. Az esetről a Bors adott hírt, ám azóta kiderült, hogy a nőnek korábban is volt már dolga földöntúli jelenséggel, amiről ismét a Borsnak számoltak be. Kérésükre a nevüket megváltoztattuk, a hölgyet Lilu, az urat Szpok néven említjük innentől.

A magyar pár szerint egy UFO-val szelfiztek Fotó: olvasói

Lilu bevallása szerint nála az UFO-észlelés nem is számít ritkaságnak, aki néhány évvel ezelőtt családi környezetben élt meg harmadik típusú találkozást.

"Tiszaföldváron, pontosabban Homokon voltunk a párom édesanyja kisházánál. Épp indultunk egy rendezvényre vagy egy koncertre, már bezártuk a lakást és kint voltunk az udvarnál, amikor úgy döntöttünk, hogy készítünk egy közös képet. Egyszerűen csak megálltunk és lőttünk egy szelfit" – emlékezett vissza a nő az eseményre, ám a csattanó később jött csak.

Először nem vettünk észre semmi furcsát, de emlékszem, hogy bármikor ránéztem erre a képre, olyan rossz érzésem volt. Nagyon furcsa, mindig is féltem ettől a képtől. Mondtam a páromnak is, hogy megmagyarázhatatlan okok miatt tartok ettől a képtől…  Próbáltuk kitalálni, hogy mi nem stimmelhet vele. Aztán, amikor felfedeztük rajta az űrlényt, akkor sokkot kaptam. A kép fényes nappal készült, még csak nem is este, az a lény pedig ott állt a házunkban… 

– ekkor Szpok is becsatlakozott történet mesélésbe.

 

A híres szelfi az UFO-val Fotó: Olvasói

A férfi azzal kezdte, hogy nála lényegében kisgyermek kora óta természetes az idegenek léte, hiszen  5 éves kora óta vannak ilyen élményei. Szpok külön kiemelte, hogy ő kizárólag az úgynevezett marslakókkal az apró termetű, 100-120 centiméteres szürke lényekkel találkozott.

Amikor a kép készült éreztem, hogy rossz közérzetem van. Ilyen megmagyarázhatatlan érzés fogott el állandóan. Meg hallottunk esténként mocorgást, kutyaugatást, csörömpölést, de amikor kirohantunk megnézni a zaj forrását, semmit sem találtunk. Ezután pedig, másnap elkészült a fénykép

 – fejtette ki Szpok.

Nemrég is sikerült a párnak egy UFO-t megörökíteniük, de ezt már szándékosan. A beszámolójuk alapján január 10-én hazafelé mentek két ismerősükkel és ekkor látták meg szivárványszínekben játszó objektumot.  

A pár biztos benne, hogy UFO-t fotóztak Fotó: olvasói




 





Ezeket olvastad már?
"Kivettem az oviból a kislányomat, mert megölelték, amikor sírt"

"Kivettem az oviból a kislányomat, mert megölelték, amikor sírt"

"Terhes voltam, amikor egy hívás miatt összeomlott az egész világom"

"Terhes voltam, amikor egy hívás miatt összeomlott az egész világom"

"Küszködtünk a megélhetésért, most meg százmilliókat nyertünk a lottón"

"Küszködtünk a megélhetésért, most meg százmilliókat nyertünk a lottón"

Magyar Péter egyértelműen a baloldal mellé állt

Magyar Péter egyértelműen a baloldal mellé állt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás