Rendkívüli: a Tesco mosdójában szülte meg gyermekét az édesanya

Csak egy kis macskaeledelért ugrott be, amikor beindult a szülés.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.27.
terhesség Tesco gyermek szülés

Az első szülés előtt minden nő nagyon izgul. Félünk attól, hogy mennyire fog fájni, hogy mi fog pontosan történni, hogyan fogunk felépülni, és lábadozva hogyan fogjuk ellátni a kisbabánkat. Azt sem tudjuk még pontosan, hogy milyen az élet egy kisgyerekkel, éppen ezért még ez is nyomaszt bennünket. Ha azonban már a második, főleg a harmadik várandósságunkat éljük át, akkor úgy érzzük, hogy minden sokkal simulékonyabb, gördülékenyebb. Egy 27 éves édesanya éppen a harmadik babáját várta, és úgy gondolta, már semmi nem lepheti meg. Ami azonban a Tescóban történt vele, az bizony igazi meglepetés volt nemcsak neki, de az ott dolgozóknak is. 

A Tescoban jött világra a kisbaba

Lauren Ewingsnek még egy hét volt hátra a szülésig. Az előző két szülése császármetszés volt, így tehát hozzá szokott ahhoz, hogy minden úgy menjen, ahogyan az meg van tervezve. Most azonban az élet közbe szólt. Lauren napja úgy indult, mint mindig: reggel elvitte a legnagyobb gyermekét az iskolába, majd beugrott a Tescóba, hogy vegyen pár apróságot. Már korábban is érezte, hogy fájdalmai vannak, de mivel ezek meg sem közelítették az előző terhességének fájdalmait, úgy gondolta, hogy hamis szülési fájdalmak. Nos, nem azok voltak. 

Éppen lehajolt az alsó polchoz, hogy macskaeledelt vegyen, amikor érezte, hogy elfolyik a magzatvíz. Ekkor azonnal a mozgássérült mosdóba rohant, és rájött, hogy bizony beindult a szülés. Azonnal felhívta az édesanyját és a nagynénjét, akik kiküldték a mentősöket. Szerencsére több rokonuk és ismerősük is ebben az üzletben dolgozik, éppen ezért ők is besegítettek. Ahogy kiértek a mentősök, pár perccel később megszületett az egészséges kisfiú.

9:10-kor mentem be a mosdóba, 9:40-re már meg is született. nagyon gyors volt

 - mesélte az anyuka, amit a Mirror emelt ki. 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás