„Nem volt emberi” – szellemjárásról panaszkodik a magyar testvérpár





Inkább olcsón eladta a fekete Chevrolet-t egy magyar testvárpár, minthogy a házuk közelében maradjon. Márkék autókereskedéssel foglalkoznak, ám sosem gondolták volna, hogy egyszer egy Stephen King-regénybe csöppennek: a fekete autó sofőr nélkül indult el és tört-zúzott.



Megosztás
Szerző: E. R. A.
Létrehozva: 2024.01.23.
Módosítva: 2024.01.23.
Chevrolet autó ütközés rejtély

Hátborzongató, ami nemrég egy magyar testvérpárral, Márkkal és Zoltánnal történt. A testvérek Jászfényszarun vezetik családi vállalkozásukat, egy autókereskedést. Mindketten közel húsz éve foglalkoznak autókkal, ám ami a napokban történt velük, mindkettejüknek feladta a leckét: olyan volt, mintha egy szellem szállta volna meg az egyik náluk lévő autót. Csak úgy, mint Stephen King nagy sikerű horrorregényében, a Christine-ben. Gyorsan túl is adtak rajta.

A fekete Chevrolet sofőr nélkül indult el, saját magát vezette / Illusztráció: pexels.com
A fekete Chevrolet sofőr nélkül indult el, saját magát vezette / Illusztráció: pexels.com

Elszabadult a démoni autó

No persze Márkék autója nem gyilkolt, mint a horrorkirály igaz történeten alapuló karaktere. Zoltán tavaly, 2023 őszén vásárolt egy Chevrolet autót Budapesten, de a férfi szinte rögtön utána meg is bánta.

„Zoli amint megvette az autót, elment a pesti rokonait vele meglátogatni. Leparkolt a ház elé, kettesben hagyta a váltót, és a slusszkulcsot is otthagyta. Mire kiért, a Chevrolet teljes erőből nekihajtott a közeli villanyoszlopnak. Nem ült benne senki, és nem ment a motor!” – idézte fel Márk, mit élt át akkor a testvére a démoni autóval.

Akkor nem tudták videóra venni a furcsa jelenséget, ám legutóbb sikerült: a Jászfényszarun élő család kültéri kamerája vette fel a démoni jármű hátborzongató mozdulatait: a helyzet szinte ugyanaz volt, csak indítókulcs nem volt a Chevrolet-ban. Az autó a  házuk előtt szabadult el, és hajtott bele három másikba – mindezt úgy, hogy szintén nem ült benne senki. 

Először előrearaszolt, aztán picit hátragurult, majd újra nagy erővel előre. Nem akartuk elhinni!

– hüledezett Márk. 

„Ez nem volt emberi”

„Nem tudom, lehet paranormális dolog ez? Ez nem szokványos. Jó vagyok fizikából, de akárhogy is nézzük, teljesen ellentmond annak. Az autó eleje minimálisan meg is emelkedik. Olyan nagy erővel, lendülettel indult el az autó, amit álló helyzetben nem tudna megtenni sofőr nélkül! Azóta mindennap megnézem kétszer a videót, hogy tényleg jól láttam-e. De nem káprázik a szemem. Három autót nem tudott volna magától összetörni. Ez nem volt emberi” – részletezte Márk. 

A testvérpár szerint az autó nagyon jó állapotban volt, ezért is rejtély, miért szabadulhatott el. „Majd' 15 éve autókkal foglalkozom, ebből keresem a kenyerem. Ez egy jó autó volt, nem volt baja a motorjának, kompresszorhibája sem volt. Sík volt az utcaszakasz, el sem tudott volna gurulni, még a súlyától sem” mondta Márk. 

A démoni autó magától indult el a ház előtt / Olvasói fotó
A démoni, fekete autót sikerült mozgás közben elcsípni – Olvasói fotó 

A testvérek megpróbálták rekonstruálni a pénteki esetet az autóval, hátha mégiscsak ők tévedtek. De nem.

Kézzel toltuk az autót úgy, hogy kettesben hagytuk. A kéttonnás autót együtt nem tudtuk megmozdítani

– húzta alá Márk. 

Mutatjuk a videót!

„Túl veszélyes volt”

Márkék az utolsó rejtélyes eset után két nappal eladták az autót, nehogy újra elszabaduljon a jármű. 

„Annyira megijedt a testvérem, hogy vasárnap áron alul eladta az autót. Kétmillió forint helyett 800 ezer forintért. Menekült az autótól. Félt attól, hogy újra elszabadul magától. Vagy ne adj’ isten az autó előtt állna egy kisgyerek, és hirtelen nekigurul. Túl veszélyes volt” – zárta szavait Márk.





 





Ezeket olvastad már?
Cápatámadás: kétgyermekes apuka végtagjaiért küzdenek az orvosok

Cápatámadás: kétgyermekes apuka végtagjaiért küzdenek az orvosok

„A matektól félek a legjobban” – Dani az első SMA 1-es, aki leérettségizik

„A matektól félek a legjobban” – Dani az első SMA 1-es, aki leérettségizik

„Kampányvizit a Hegyvidéken. Van mit megvédenünk" – folytatódott Orbán Viktor kampánykörútja

„Kampányvizit a Hegyvidéken. Van mit megvédenünk" – folytatódott Orbán Viktor kampánykörútja

Megrázó baleset történt a Hegyalja úton, egy fekete autó tartja rettegésben a pomáziakat

Megrázó baleset történt a Hegyalja úton, egy fekete autó tartja rettegésben a pomáziakat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás