Csoda: 63 év után újra találkozik apa és lánya, évtizedekig keresték egymást





Egy DNS-tesztnek és alapos családfakutatásnak köszönhető az eredmény.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.01.23.
Módosítva: 2024.01.23.
család apa-lánya kutatás csoda találkozás

A 69 éves Glennis Bradshaw 63 év után találkozhat újra édesapjával, a most 89 éves Gerald Lee-vel, miután 1961-ben teljesen megszakadt köztük a kapcsolat. Glennis több mint két évtized kereste őt. Apja azok után tűnt el, hogy csatlakozott a tengerészethez. Az, hogy újra találkoztak, annak köszönhető, hogy Glennis lánya, Lynn 1997-ben úgy döntött, hogy szeretné újra összehozni anyukáját és nagypapáját. Mindezt úgy, hogy a család azt hitte, hogy Gerald már elhunyt. 

család
Családfakutatásnak köszönhető, hogy 63 év után újra találkozik apa és lánya – Fotó: Pexels

Lynn ennek ellenére kutatásba kezdett. Nagypapája neve és kora alapján családfakutatást végzett, még egy DNS-tesztet is elvégeztetett édesanyjával. Így lépett kapcsolatba Lynn egy olyan nővel, akinek a vezetékneve olyan volt, mint Geraldé: Karen Lee. Lynn fogta magát és ráírt, elmesélve az egész történetet. Ám a meglepetés csak ezek után következett, Karen január 5-én válaszolt neki. 

Mint kiderült, Karen Gerald lánya, Glennis féltestvére, azonban majdnem 15 ezer km-re élnek egymástól. Ennek ellenére amikor Lynn közölte a hírt édesanyjával, ő örömkönnyekben tört ki, pláne, hogy arra is fény derült: Gerald igenis él. Rögtön kezdetét vette a szervezés, aminek eredménye az, hogy Glennisék áprilisban fogják magukat, és Angliából Ausztráliába utaznak majd, hogy találkozzanak. Addig e-mailen keresztül tartják a kapcsolatot. 

Még mindig sokkban vagyok, nagyon boldog vagyok, hogy él. Azt hittem, az álmom, hogy újra látom, sosem válik már valóra. Amikor újra találkozunk, azt akarom neki mondani, hogy szia, apa, olyan rég vártam már erre a pillanatra. Szinte biztos, hogy sírni fogok. Tényleg azt hittem, hogy elhunyt

– nyilatkozta Glennis. 

Kiderült, hogy apukája azok után került Ausztráliába, hogy 1966-ban oda emigrált, miután tengerészként feleségül vett ott egy helyi asszonyt. Gerald ezt követően azért nem tért soha haza, mert Glennis anyja megtiltotta neki azt – írja a Mirror.





 





Ezeket olvastad már?
„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

Most jött: szörnyű tragédia történt a Gyáli úton

Most jött: szörnyű tragédia történt a Gyáli úton

49-szer mártotta bele a kést a férfi 10 közös gyermekük édesanyjába

49-szer mártotta bele a kést a férfi 10 közös gyermekük édesanyjába

Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó

Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás