„Anyukádnak ez nagyon fáj! Hazavár!” – Újra eltűnt egy 13 éves kislány, egy eltűntként körözött fiúval lehet





Két héttel legutóbbi eltűnése után megint keresik a 13 éves Jázmint. A kislány anyukájától szökik el folyamatosan.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.03.
Módosítva: 2024.01.03.
eltűnt körözés Fót édesanya

Újra eltűnt a 13 éves Jázmin, akit legutóbb két héttel ezelőtt keresett a rendőrség. A kislányt most az Eltűnt Személyek Keresése – ESZK civil kereső kezdte el keresni, miután december 29-én újra ismeretlen helyre távozott, magyarán megszökött otthonról. 

A kedden eltűnt Jázmin egy május óta keresett fiatallal lehet együtt. Képünk illusztráció Fotó: Pixabay

„Anyukádnak ez nagyon fáj! Hazavár!” – üzente egy ismerős december közepén a mindössze 13 éves Jázminnak, aki legutóbb december 19-én tűnt el nyomtalanul Fótról. A kislány aznap még bement az iskolájába, onnan azonban már nem tért haza. Kiderült, hogy a kislány egy másik, szintén eltűntként keresett fiú társaságában volt. 

„Feltehetően Harkály Attila Mózes eltűntként körözött kiskorú társaságában van” – állt december közepén a kislány rendőrségi körözési adatlapján. Az említett, egyébként 2007-ben született fiút már május óta eltűntként keresi a rendőrség.

Akkor Jázmint megtalálták, és rendőrségi körözési adatlapja is eltűnt. Január elején azonban újra kezdődött a hajsza a kislány után. „A 13 éves lány Budapest VII. kerületi otthonából december 29-én este ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem ad magáról. Jázmin 170 cm magas, 55 kg vékony testalkatú, hosszú barna hajú, erősen sminkeli magát emiatt korától idősebbnek néz ki. Telefonja nincs, iratait nem vitte magával. Eltűnésekor fehér sportcipőt , kék farmer nadrágot, fehér kapucnis pulóvert és fekete pufi dzsekit viselt. Felbukkanhat Felsőgöd területén – írta az Eltűnt Személyek Keresése civil kereső. A kislányt jelenleg még nem keresi a rendőrség, elképzelhető, hogy családja ezúttal nem tett bejelentést. Az is elképzelhető, hogy a kislány újra a másik eltűntként körözött fiatallal van együtt, Attilát ugyanis továbbra is keresi a rendőrség is. 

A netes kommentelők közben felismerték a kislányt. „Már megint?” – kérdezte egyikük, hozzátéve, hogy havonta több ízben is elszökik a kislány. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás