Mutatjuk: ennyi iskola zár be a rossz időjárási viszonyok miatt





Ilyen viszontagságok mellett az iskolában nem lehet biztonságosan tanítani.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.12.01.
gyerek Karácsony Gergely iskola havazás

Ahogyan azt a Metropol is megírta, Magyarországon is leesett az első hó, Budapest közlekedése pedig valósággal összeomlott. Míg a BKK összeomlása miatt káosz lett a budapesti közlekedés, addig Karácsony Gergely vidáman szelfizgetett a hóesésben: 

A város nem működik, a budapestiek őrjöngenek, de Karácsony Gergely vidám… fotó: Facebook

A főpolgármester még azt is odaírta, hogy „Vigyázzatok magatokra a csúszós utakon!”

Havazás mindazonáltal nem csak Magyarországon van. Angliában akkora hó esett, hogy nagyon nehezen tudják menedzselni az életüket az emberek: nehezebb lett a munkába járás, ugyanakkor a gyereket sem könnyű iskolába vinni. Mivel ugyanis a hó teljes hirtelenséggel robbant rá a szigetországra, mindent beterített: alig lehet kiásni az autót a hóréteg alól, csúszósak az utak és szokatlanul nagyok a fennakadások. Ezért csak Cornwallban 18 iskola jelentette be, hogy nem tudnak tanítást tartani, további kettő pedig azt adta hírül a diákoknak, hogy csak később kezdik meg a tanítást. 

A szakértők arra figyelmeztették az angolokat, hogy helyenként olyan durva időjárási viszonyok lesznek, hogy az már veszélyeztetni fogja az emberek testi épségét is. A jeges időszakban fokozottan oda kell figyelni, nagyon megszaporodnak ugyanis ilyenkor a balesetek – írja a Mirror





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás