Karácsonyi vacsora egy hórajzért – Nagylelkű felajánlás Gazdagréten





Egy gazdagréti férfi először mikuláscsomagot, majd egy karácsonyi ebédet, vacsorát ajánlott fel annak, aki hórajzokkal tette szebbé a napját. A jótékony lélek szerint mindenkinek fontos a pozitív megerősítés.



Megosztás
Szerző: Julius K.
Létrehozva: 2023.12.08.
gazdagréti lakótelep vacsora rajz

Az ünnepekhez közeledve sokaknak eszébe jut, hogy azokat segítenék, támogatnák, akiknek nem jut elég mindenből. Többen felajánlanak kinőtt ruhákat, régi gyerekjátékokat, míg mások tartós élelmiszert, vagy éppen édességeket. Ezek mellett igazi különlegességnek számít az a felajánlás, ami tulajdonképpen egy jutalom, egy köszönetnyilvánítás. Valar morghulis néven tett bejegyzést a Gazdagrét Facebook-csoportba egy tag december 5-én, aki egy mikuláscsomagot ajánlott fel annak, aki reggel egy hórajzzal lepte meg őt, csak annyit kért, hogy az alkotó ezt hitelt érdemlő módon tudja bizonyítani. Azonban ekkor nem gondolta volna, hogy folytatása lesz a történetnek. 

Ezzel az alkotással indult a gazdagréti történet  Fotó: Valar Morghulis/Facebook/Gazdagrét

Akárki is volt, feldobta a napom, köszönöm! Az első 5 személy, aki hitelt érdemlően igazolja, hogy csak és kizárólag ő volt, kap tőlem egy mikulás- csomagot

– írta  Valar Morghulis a bejegyzésében, aki a Metropolnak elmondta, hogy több dolog is motiválta, amikor a felajánlást tette. 

„Kíváncsi vagyok, hogy ki csinálta és nagyon jó fej dolognak tartom, illetve szeretném élő szóban is megdicsérni és ha elfogadja, megajándékozni. Valószínűleg egy fiatal lehetett, és szerintem fontos a pozitív megerősítés, ha valaki másnak jót tesz, mással jót tesz”

– fejtette ki a jótékony posztoló. Azt is elárulta nekünk, hogy ha jelentkezne nála valaki úgy tudná hitelt érdemlően bizonyítani, hogy valóban ő követte el a rajzot, hogy megkérdezné, hogy csinált-e még más alkotásokat is aznap és ezek mik voltak, ugyanis ő látta ezeket és pontosan tudja, hogy mit ábrázoltak. Mindezek után a hórajzos történet tovább folytatódott, amikor újabb bejegyzést tett Valar Morghulis. 

Az újabb műért már egy karácsonyi ebéd, vacsora a jutalom  Fotó: Valar Morgulis/Gazdarét/Facebook

A tegnapi posztom margójára: most már egy karácsonyi ebédre/vacsorára invitálnánk a tehetséges művészt (aki szerintem nem a fizika volt) hálásan köszönöm!

– írta a december 6-i bejegyzésében a férfi. 

Egyelőre titok fedi a művész kilétét, de többen is tudatták a gazdagrétiek közül, hogy az ő autójukon is elhelyezett az alkotó egy-egy művet, így vélhetően egy személyről van szó. 





 





Ezeket olvastad már?
Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás