Minden anya rémálma: azt hitte, lefektette a gyermekeit, döbbenetes, mi történt ezután

A gyermekek még játszottak villanyoltás után. Azonban egy olyan helyre nyúltak, ahová nem lett volna szabad...Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.12.14.
Módosítva: 2023.12.14.
baleset szellőzőnyílás altatás kislány

Döbbenetes esetet osztott meg a közösségi oldalán egy texasi nő. Az anyuka nem számított arra, hogy egyszer majd emiatt kell berohannia gyermekei közös szobájába.

Anyuka aggodalom félelem sablon
Az anyuka megrémült, amikor benyitott a gyermekek szobájába (Képünk illusztráció) Fotó: Pexels

Kelli az Instagram-oldalán gyakran oszt meg a szülői léttel kapcsolatos tartalmakat. A friss videóban egy anya és két lánya láthatóak. A nő először beles a gyerekei szobájába, majd ekkor csodálkozva veszi észre, hogy egyik kislánya beszorult a légkondicionáló szellőzőnyílásába.

Parenting with Kelli Instagram videógrab
Szó szerint szorult helyzetbe került az egyik gyerkőc  Fotó: Instagram-videó

A gyermek éppen akkor bújt ki a padlón lévő lyukból, amikor az anyuka belépett a szobába, nővére pedig még rá is mutatott a húgára. A felvételen az is látható, ahogy a kislány megpróbálja kiszabadítani magát ebből a nehéz helyzetből, de a klip véget ér, mielőtt megtudhatnánk, hogy mire jutott.

Kiderült, hogy miután az édesanyjuk lefektette őket, elkezdtek játszani, és ennek következtében leszedték a szellőző fedelét. A videót (amelyet ide kattintva tudsz megtekinteni) már több mint 20 millióan látták, a kommentelők nagy része pedig elítélte az anyukát, amiért nem figyelt arra, hogy megfelelően lezárja nyílást, míg mások csak nevettek a szellőzőbe szorult kislány riadt arcán – számolt be a fura esetről a Daily Mail.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás