Hidegen hagyja apja temetése a Titan áldozatának magyar fiát, Brian Szaszt





Az emberi maradványokat nagy körültekintéssel emelték ki a tragikus sorsú Titan búvárhajó belsejéből, majd orvos szakértők szállították el. A fedélzetén utazó Hamis Harding milliárdos felfedező magyar fiát viszont hidegen hagyja, hogy megtalálták-e apja maradványait.



Megosztás
Szerző: K. D. R.
Létrehozva: 2023.10.13.
titan tengeralattjáró OceanGate Titan Brian Szasz milliárdos

Tovább borzolja a kedélyeket Brian Szasz, a Titan fedélzetén szörnyethalt brit milliárdos, Hamis Harding nevelt fia. A magyar származású milliomoscsemete magát sajnáltatja és nevezi túlélőnek, mert San Diegóban volt a hurrikán idején, pont akkor, amikor felszínre hozták mostohaapja maradványait az Atlanti-óceán mélyéről.

A Titan merülés közben roppant össze – Fotó: HANDOUT

Magát élteti, miközben emelik ki a roncsokat

A magyar származású fiatal hangmérnök már a tragédia idején sem volt éppen közkedvelt, mert nevelőapja eltűnésekor meghökkentő dolgokat posztolt közösségi oldalaira. Miközben az egész világ eltűnt mostohaapjáért aggódott, ő vidáman múlatta az időt egy Blink-182-koncerten, majd egy OnlyFans-modellt igyekezett nyilvánosan meghódítani.

Úgy tűnik, az aranyifjút továbbra sem érdekli különösebben a nevelőapját ért tragédia. Most, hogy az amerikai parti őrség felszínre hozta a Titan még tengerben fekvő roncsait, valamint az öt áldozat maradványait, Brian Szasz magát sajnáltatja Facebookra töltött videókban, ahogy épp a San Diegó-i hurrikánt próbálja túlélni. Bár a videón épp csak esik az eső, ő mégis túlélőként tetszeleg, ahelyett, hogy azon gondolkozna, hogyan tudja majd eltemettetni apja maradványait a szörnyű tragédia után – írja a Ripost.  

Imádkozzatok értem, maradjatok velem. Túlélők vagyunk

– jelentkezett be esőkabátba bújva egy videóban, majd hamarosan már egy következő felvételen mosolygott, amelyen nagybetűkkel virított a felirat: „Túléltem”.

„Erősek vagyunk, bátrak, sőt hősök” – jelentette ki az esőzés után.

A búvárhajót napokig keresték, abban a reményben, hogy utasait épségben kimenthetik – Fotó: OCEAN GATE / HANDOUT

Felhozták az utolsó, még tengerben maradt roncsokat is

A Metropol is többször írt a Titan nevű minitengeralattjáró egész világot megrázó katasztrófájáról. A Titan mélytengeri búvárhajó egy magán tengerkutató vállalkozás tulajdonában volt, és minden valószínűség szerint június 18-án merülés közben roppant össze több ezer méter mélységben, öt emberrel a fedélzetén. Bár napokig reménykedtek benne, hogy előbukkan, június 22-én minden remény odaveszett: ekkor fogyott el hivatalosan is a mélyben lebegők oxigénje, így bejelentették a fedélzeten utazók halálhírét.

A roncsok kiemelését és elszállítását a jármű titánból készült zárózsilipjének felszínre hozásával befejezték. A hatóságok közlése szerint az emberi maradványokat nagy körültekintéssel emelték ki a búvárhajó belsejéből, majd orvos szakértők szállították el, köztük feltehetően a brit milliárdos kalandort, Hamis Hardingot is. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Szörnyen nagy és ultra erős: ezt ette meg két perc alatt Csabi, az evőversenyek királya

Szörnyen nagy és ultra erős: ezt ette meg két perc alatt Csabi, az evőversenyek királya

Megrázó részletek: 2 éves kislánya szeme láttára fojtogatták a fiatal édesanyát

Megrázó részletek: 2 éves kislánya szeme láttára fojtogatták a fiatal édesanyát

„Jó hír” – Varga Mihály üzenete minden nyugdíjast érint

„Jó hír” – Varga Mihály üzenete minden nyugdíjast érint

Egymás mellett halt meg a két pici gyermek: a 6 éves saját testével pajzsként védte öccsét

Egymás mellett halt meg a két pici gyermek: a 6 éves saját testével pajzsként védte öccsét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás