Hat hónap után visszatértem a halálból: apám, anyám sírva fakadt





Elhinni sem tudták, hogy itt vagyok és lélegzek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.10.25.
temetés nővér gyerek viszály koporsó

Nincs olyan ember, akinek ne lett volna már része egy jó kis családi viszályban. Mint tudjuk, a testvérek nagyon könnyen össze tudnak kapni egymással, de az sem példátlan, hogy a szülők vagy a gyerekek marakodnak tartósan, esetleg a nagynénikkel, nagybácsikkal is megromolhat a viszony. Az azonban családonként eltérő, hogy meddig hajlamosak elmenni a rokonok. Az új-zélandi Callum egy olyan történetet mesélt, amitől mindenki álla leesett. 

Azt hitték, már hónapok óta koporsóban fekszik a fiú 

Az új-zélandi ZM Rádió műsorában arról beszélgettek, hogy milyen durva családi viszályok történtek már az országba, ehhez pedig vendégeket is hívtak, hogy meséljenek szaftosabbnál szaftosabb történeteket. Így került be az adásba Callum, aki egy egészen elképesztő történetet osztott meg a világgal. 

A nővérem akkoriban nagy vitákban volt a szüleimmel, mert nem igazán jöttek ki jól egymással. Én ekkor Wellingtonban éltem, ők pedig Christchurchben. Egy napon a nővérem felhívta a szüleimet, hogy közölje velük: halott vagyok

– mesélte, mire rögtön záporozni kezdtek a kérdések. A férfi nővére meggyőző történetet talált ki: elmondta, hogy Callum akkori szerelmének a szülei nem szerették volna, hogy ott legyen a temetésen, ezért nem szóltak nekik a halálhírről. Szegény szülők, amikor megtudták a hírt, vad telefonálásba kezdtek, hogy megtudják, mi történt. Mivel senki nem tudott semmilyen információt, kezdték elhinni, hogy talán tényleg meghalt a fiuk. 





Én ekkoriban csak a saját életemmel és a munkámmal voltam elfoglalva. Sok idő múltán felhívtam a szüleimet, mire apám és anyám egyszerre kiáltottak fel döbbenten, hogy „hát te élsz?”. Szegények sírva fakadtak, teljesen össze voltak törve, és csak azt kérdezgették, hogy mi folyik itt.

Callum hamarosan hazautazott, hogy megnyugtassa a szülőket, ekkor derült ki, hogy a nővére hazudott. Azóta nem igazán beszélnek a lánnyal, ellenben Callum igyekszik minél többször hívni őket – írja a Mirror





Ezeket olvastad már?
"Terhes voltam, amikor egy hívás miatt összeomlott az egész világom"

"Terhes voltam, amikor egy hívás miatt összeomlott az egész világom"

"Küszködtünk a megélhetésért, most meg százmilliókat nyertünk a lottón"

"Küszködtünk a megélhetésért, most meg százmilliókat nyertünk a lottón"

Magyar Péter egyértelműen a baloldal mellé állt

Magyar Péter egyértelműen a baloldal mellé állt

„Még mindig fáj a hiánya” - szívszorító vallomást tettek Madeleine McCann szülei

„Még mindig fáj a hiánya” - szívszorító vallomást tettek Madeleine McCann szülei

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás