„A jóisten visszaadta őt nekünk!” – Egy héttel az elrablása után került elő a 11 éves Fruzsina





Egy héttel később tudott hazamenni a családjához a 11 éves kislány.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2023.10.11.
Módosítva: 2023.10.11.
kislány gyerekrablás riport elrablás eltűnés

A Tények egyik korábbi riportjában is bejelentették a 11 éves, arlói kislány, Váradi Fruzsina eltűnését, akit a helyi búcsúból csalt el magával egy 23 éves fiú. A kislány egy hét után jutott haza a családjához: nemrégiben személyesen mondta el azt, pontosan mi történt vele az elrablását követően.

Váradi Fruzsina, Tények
Váradi Fruzsina. Fotó: TV2/Tények

Nem szerettem volna elmenni. Amikor itt mentünk el a főúton a házunknál, anyáékra gondoltam, hogy valami bajuk lesz. Én ezt nem akartam, nem akartam elmenni

– mondta el a 11 éves kislány, akit több mint egy hétig tartottak távol az otthonától: a szülei ezalatt éjt nappallá téve keresték szeretett gyermeküket, és már a legrosszabbtól tartottak. Fruzsina nem sokkal az eltűnését megelőzően ismerkedett össze a 23 éves fiatalemberrel, aki a búcsú miatt érkezett a faluba. A kislány bátyja  – akire az édesanyjuk rábízta a gyerek felügyeletét – látta őket ölelkezni, és szólt a testvérének, hogy induljon haza: ő ennek eleget is tett, de végül nem érkezett meg a szüleikhez, akik 24 órával később bejelentették az eltűnését. 

Az apa, Váradi Lajos elmondása szerint a lánya később megosztotta velük, ahogy a 23 éves fiú utánaszaladt és rávette, hogy menjen el vele: azt állította, egy másik búcsúban kapott állást, ahol a lány minden hintára ingyen felülhet, további szép ígéretekkel traktálta, csalogatta, míg végül a kislány beleegyezett, hogy vele tart: az egyelőre nem derült ki, pontosan melyik településre távoztak, de a feltételezések szerint Miskolcon vagy Ózdon lehettek.

Fruzsina a riportban elmondta, hogy az egy hét alatt, amíg távol volt, mindig hazavágyott, de a fiú nem akarta elengedni: ugyanakkor nem bántotta, nem nyúlt hozzá és mindent megvett neki, amire csak szüksége volt. A kislány végül annak köszönhetően jutott vissza a családjához, amikor az eltűnését bejelentő Tények riport alapján elcsalójának munkaadója felismerte őt, és felszólította a férfit, hogy engedje haza a lányt, akit ezután felültettek egy Arló felé közlekedő buszra. A szülei alig akartak hinni a szemüknek, amikor a lány váratlanul betoppant a házuk ajtaján.

A jóisten még egyszer visszaadta őt nekünk, mert ez az egész nagyon rosszul is végződhetett volna

– mondta el a riportban Váradi Lajos.

 





 





Ezeket olvastad már?
Frontális karambol, teljes útzár és mentők a 7-es főúton

Frontális karambol, teljes útzár és mentők a 7-es főúton

Megvan az év leghülyébb bűnözője: nem hiszed el, mit tett ez a férfi

Megvan az év leghülyébb bűnözője: nem hiszed el, mit tett ez a férfi

Magányos özvegyasszony fogadja be Lászlót - cserébe ezt kéri a férfitől vidéki jótevője

Magányos özvegyasszony fogadja be Lászlót - cserébe ezt kéri a férfitől vidéki jótevője

Elégedett a szakértő: 300 csapatnak adta fel a leckét IBCC jubileumi pontyfogóversenye

Elégedett a szakértő: 300 csapatnak adta fel a leckét IBCC jubileumi pontyfogóversenye

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás