RETRO RÁDIÓ

Leukémiás kisfiával zavarták le a repülőgépről a terhes édesanyát: megrázó videó

Az anyuka segítséget szeretett volna kérni a légiutas-kísérőtől, de ő nem volt hajlandó segíteni.Megosztás
Szerző:
2023.09.12. 11:00
repülőgép várandós nő stewardess veszekedés

Hatalmas vita alakult ki egy várandós anyuka és egy légiutas-kísérő között az easyJet Ibizára tartó járatán. Siobhan Foster, férje, James és lányuk, Florence izgatottan várták, hogy végre repülőre szállhassanak és elutazhassanak a gyönyörű spanyol szigetre, hogy megünnepeljék testvére esküvőjét. Az augusztus 19-i, eseményre mintegy 40 vendéget vártak, akik között voltak családtagok és barátok is.

repülőgép utastér stewardess légiutas-kísérő
A terhes nő szóváltásba keveredett a stewardess-szel, majd később nem repülhetett el a géppel – Fotó: Pixabay

A repülőút során az anya, aki a jövő hónapban fog szülni, extra lábteret fizetett, hogy kényelmesen érezze magát, Jamesnek pedig a 18 hónapos Florence-ra kellett vigyáznia, aki Down-szindrómában és leukémiában szenved. Miután azonban a terhes anyuka segítséget kért a stewardess-től, vita tört ki kettőjük között.

Ez a légiutas-kísérő olyan mogorva volt. James leült Florence-szel, és megkérdeztem tőle, hogy van-e még hely a felső szekrényekben; válasza egy határozott nem volt. Ezért megkérdeztem: „Tudnál segíteni, hogy találjak egyet valahol?” A válasza ez volt: „Neked magadnak kell találnod valahol”, még akkor is, ha szó szerint nem volt sehol

– magyarázta a történteket a kozmetikusként dolgozó hölgy, aki megkérdezte a stewardess-t, hogy segítenének-e neki, de erre ő határozottan azt a választ adta, hogy „nem a mi dolgunk”. Majd miután újra feltette a kérdést neki, ugyanazt a választ kapta, és azt, hogy ne legyen olyan agresszív.

Az anyuka azt állította, hogy csak segítséget kért, tekintettel az állapotára, és más utasok is jelentkeztek, hogy megpróbáljanak neki segíteni. Eközben a légiutas-kísérő állítólag megkérdezte tőlük, hogy „van-e valami probléma?”. Siobhan ekkor nem figyelt, de a stewardess a következőt válaszolta a férjének: „Helló. Nézz rám.”.

Ezután az anyát azzal vádolták meg, hogy megfenyegette a légiutas-kísérőt, majd ezután értesítették az esetről a pilótát, aki úgy döntött, hogy nem száll fel a repülővel, és a gépről az utasokat is leszállították. A rendőrség találkozott a családdal, és arról tájékoztatta őket, hogy az easyJet úgy döntött, hogy nem repülhetnek, ami miatt az anyuka zokogásban tört ki – írja a Mirror.

 

 

Ezeket olvastad már?
„Karjaimban tartottam miközben távozott” – belehalt a szülésbe a kétgyermekes édesanya

„Karjaimban tartottam miközben távozott” – belehalt a szülésbe a kétgyermekes édesanya

Így tekint Magyarország Kormánya a társadalmi vállalkozásokra - Fotók!

Így tekint Magyarország Kormánya a társadalmi vállalkozásokra - Fotók!

Különleges jelenség tűnt fel Fonyódnál, megy a találgatás, hogy mi lehet - Fotó

Különleges jelenség tűnt fel Fonyódnál, megy a találgatás, hogy mi lehet - Fotó

Meghalt, de életeket mentett a háromgyermekes anyuka

Meghalt, de életeket mentett a háromgyermekes anyuka

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás