RETRO RÁDIÓ

"Szerintem csak unatkozott" - lomtalanítókra lövöldözött egy férfi a III. kerületben

Lomtalanítást végző szakemberekre lőttek rá a III. kerületben. Két férfi sérült meg, őket a mentők kórházba szállították. A lövöldözőt a rendőrség előállította.Megosztás
Szerző: F.K
Létrehozva: 2023.09.23.
lomtalanítás lövöldözés rendőr

Rendőrök érkeztek pénteken kora reggel a III. kerületi Budakalász utcához. Az indok elképesztő: a helyiek szerint a napok óta tart a környéken a lomtalanítás, emiatt a köztisztaság emberei takarították az utcát, amikoris valaki rájuk lőtt egy légpuskával.

Szórakozásból lőhetett a férfi? Fotó: Shutterstock

 Hát én ilyet még nem láttam 

– kezdte az egyik helyi férfi, István. "Arra lettünk figyelmesek, hogy rendőrök érkeznek az utcába. Kimentem és megkérdeztem néhány bámészkodót, hogy mi történt, ugyanis a rendőrök a lomtalanítást végző két férfival beszélgettek. Állítólag ők telefonáltak a rendőrségre, ugyanis valaki meglőtte őket valamilyen puskával! Elképzelni sem tudom, hogy miért történt ez, hiszen ők csak a munkájukat végezték. Szerintem csak unatkozott a lövöldöző…" - zárta.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Budapesti Közművek FKF Hulladékgazdálkodási Divízió munkatársait, akik elismerték: kollégáikat támadás érte. 

„Megerősítjük, hogy ma reggel a Budapesti Közművek FKF Hulladékgazdálkodási Divízió munkatársait a III. kerületben feladatellátás (kerületi lakossági lomtalanítás) során támadás érte. A Budapesti Közművek illetékes szakterületei a szükséges intézkedéseket megtették, a hatóságokat értesítették. Munkatársainkat a helyszínre érkező mentők ellátták, majd kórházba szállították. A Budapesti Közművek rendkívüli gyors segélyt fizet az érintett munkavállalóknak. További kérdésekre a rendőrség illetékes válaszolni.” 

 

Az ügyben a rendőrség fegyveresen elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indított eljárást.

„A rendőrségre 2023. szeptember 22-én 6 óra 13 perc körül érkezett bejelentés, hogy a III. kerületben, a Budakalász utcában egy ember airsoft pisztollyal lövöldözik. Miután a kerületi járőrök a helyszínre értek, megállapították, hogy a Madzsar József utcában egy erkélyről egy férfi légpuskával meglőtt két lomtalanítást végző férfit, akiket a mentők további ellátás céljából kórházba vittek. A feltételezett elkövetőt előállították. A III. Kerületi Rendőrkapitányság fegyveresen elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indít eljárást. A férfi elszámoltatása jelenleg is tart" – közölte lapunkkal a BRFK Kommunikációs Osztály.


 


 

 

Ezeket olvastad már?
„A gyásznak sosincs vége” – nem tudták megmenteni a 16 éves fiú életét

„A gyásznak sosincs vége” – nem tudták megmenteni a 16 éves fiú életét

A kutatók is elsápadtak attól, ami az óceán mélyéről előkerült

A kutatók is elsápadtak attól, ami az óceán mélyéről előkerült

Rétvári Bence: A szigorításoknak köszönhetően ma nyolcszor annyi pedofil ül börtönben, mint a baloldali kormány idején

Rétvári Bence: A szigorításoknak köszönhetően ma nyolcszor annyi pedofil ül börtönben, mint a baloldali kormány idején

50 éve van a halálsoron, eljött a kivégzés napja

50 éve van a halálsoron, eljött a kivégzés napja

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás