„Nem fogja élve elhagyni a szülőszobát” - közölték a szülőkkel az orvosok





A szülők legrosszabb rémálma vált valóra.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2023.09.30.
kisfiú betegség orvosok kórház

A 41 éves Shirleyt és a 44 éves Pault először a 20 hetes vizsgálaton figyelmeztették az orvosok, hogy felfedeztek egy rendellenességet érkező babájuk vizsgálata közben. De egészen a terhesség későbbi szakaszáig nem voltak biztosak a súlyosságában. Végül egy hatalmas pofonként az orvosok azt mondták a szülőknek: „Aedan nem fogja élve elhagyni a szülőszobát”.

kórház
Képünk illusztráció / Fotó: Pexels

Szörnyű volt. A terhesség utolsó néhány hetében az embernek a ruhákat kellene vásárolnia. De mi temetési ruhát kerestünk. De Aedan felsírt, amikor világra jött. Mindig azt mondtuk, amíg van szívverés, addig van remény

 - árulta el a kisfiú édesanyja, Shirley. 

A fiatal Aedan már kiskorától kezdve veseelégtelenséggel küzdött. Annak ellenére, hogy szülei heti három alkalommal vitték kezelésre, az állapota súlyos volt. Sajnos Aedan édesanyja, Shirley, saját egészségügyi problémái miatt nem tudta felajánlani a veséjét. Édesapja, Paul, éppen azon volt, hogy donor legyen, amikor az orvosok azonnali ellátást igénylő egészségügyi problémával diagnosztizálták, ami miatt nem tudta felajánlani a veséjét. Egy sorsdöntő augusztusi reggelen, hajnali 2.03-kor azonban végre megérkezett a várva várt hívás.

Egy vese várt Aedanra. Felkaptuk a csomagjainkat, Aedan és az apja, Paul a mentőautóval mentek a kórházba, én pedig szorosan utánuk a cuccainkkal. A körülbelül hat órán át tartó műtét sikeres volt. A vese tökéletesen megfelelt, és Aedan felépülése figyelemre méltó. Alig öt nappal a műtét után már ült a kiságyában, és kacagott és nevetett. Nem tudtam elhinni

 – árulta el az édesanya hálásan. 

Az életmentő transzplantáció éppen időben érkezett meg Aedan harmadik születésnapjára. Az útjukra visszagondolva Paul kijelentette: „A donorok nélkül a mi kisfiunk nem ünnepelhetné most a harmadik születésnapját.” 

Shirley nagyon okos kisfiúként és valóra vált álomként jellemzi fiát, Aedant. A hároméves repülésrajongó és családja rendszeres látogatói a manchesteri repülőtér látogatóközpontjának – írja a Mirror. 


 





 





Ezeket olvastad már?
Szörnyű tragédia: halálra gázoltak egy 5 éves kisfiút

Szörnyű tragédia: halálra gázoltak egy 5 éves kisfiút

Menczer Tamás: Magyarország békéje csak a magyar emberek támogatásával védhető meg – videó

Menczer Tamás: Magyarország békéje csak a magyar emberek támogatásával védhető meg – videó

Orbán Viktor: ennek a választásnak döntő hatása lesz a háború vagy béke kérdésére

Orbán Viktor: ennek a választásnak döntő hatása lesz a háború vagy béke kérdésére

Áll a forgalom Budapesten: durva baleset történt

Áll a forgalom Budapesten: durva baleset történt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás