Fájt a bordája, majdnem belehalt az angyalarcú 6 éves lány

Hihetetlen erőről tett tanúbizonyságot egy kislány, aki legyőzte a rákot.Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.09.22.
Módosítva: 2023.09.22.
gyerek daganat fájdalom

Egy szülő legrosszabb rémálma vált valóra, amikor az orvosok félrediagnosztizálták gyönyörű 6 éves kislányukat. A mindössze hatéves Faith Roberts már hetek óta nem érezte magát jól, fájt a bordája, és fáradt is volt. 

orvos, doktor, kórház, egészségügy, Shutterstock illusztráció
Fotó: PopTika / Shutterstock

Édesanyja ezért elvitte a háziorvoshoz, aki szerint a kislánynak csak húgyúti fertőzése volt, és csak a növekedése okozta a fájdalmakat, ám az igazság sokkal rosszabb volt. Faith ugyanis egy daganat miatt szenvedett. 

Mivel a 36 éves Alannah és a 37 éves Andy biztosak voltak abban, hogy nem csalnak a szülői megérzésük, így másodvéleményért elmentek a birminghami gyermekkórházba. Ekkor már Faith tünetei súlyosbodtak, hirtelen alig bírt lábra állni, és folyton elesett. 

„Az első jelek szerint az egészet eltávolították, és jóindulatú. Már csak a biopszia megerősítésére várunk. Az egyik gerincvelői idegén volt, és ha ott maradt volna, bénuláshoz vezetett volna, így szerencsénk volt. A Birminghami Gyermekkórház csapata nagyszerű volt. Úgy tűnik, gyakori, hogy az orvosok a gerincben lévő daganatot tévesen növekedési fájdalomnak diagnosztizálják a gyerekeknél, különösen Faith korában, így ez nem meglepő”  – árulta el az édesanya kislánya megpróbáltatásairól.

A kórházban három napon belül megműtötték a kislányt, hogy eltávolítsák a gerincvelőjéről a daganatot. Faith a beavatkozás nélkül élete végéig lebénult volna. 

„Faith erős maradt. Ő egy gyönyörű kis csoda, és továbbra is inspirál minket. Jól van” – árulta el az anya, aki maga is már háromszor győzte le a rákot. Szerinte Faith csodálatos hozzáállása is segítette a gyógyulását. 

A kórháznak most egy új MRI-gépre van szüksége, amiért Faith szülei adománygyűjtésbe kezdtek – írja a Mirror. 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás