Meghalt a tengerben egy édesanya, de visszatért lánya esküvőjére

Rémálommá változott a család luxusnyaralása.Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.09.06.
tenger esküvő szívroham édesanya

Sokkoló pillanatokat élt át egy család az álom Karib-tengeri utazáson. Debbie Willcock ugyanis szívrohamot kapott a tengerben, ráadásul szerettei szeme láttára. 

kórház
Képünk illusztráció / Fotó: Pexels

A mentősök vissza tudták hozni az életbe a 62 éves, szociális munkásként dolgozó asszonyt. Csakhogy a család legnagyobb megdöbbenésére az orvosok közölték velük, hogy csak akkor műtik meg Debbie-t, ha kifizetik előre az orvosi számlát. Férje odaadta a család összes spórolt pénzét, amit már valószínűleg soha nem fognak visszakapni, ugyanis a biztosító nem hajlandó fizetni, arra hivatkozva, hogy Debbie nem közölte velük, hogy cukorbeteg. Debbie életét egy sönt tudná megmenteni, így a család adománygyűjtésbe kezdett, hogy megkaphassa.

„Szívrohamot kapott és leállt a szíve. Valójában a parton halt meg, de sikerült visszahozni az életbe. Nagyon ijesztő volt. Visszaesett a vízbe. Sikerült kihúznom a partra, és újraélesztettük, én és az apám. Szerencsére volt egy orvos a parton, akitől segítséget kaptunk. Valaki hozott egy defibrillátort is. Elvittük a kórházba, de alapvetően azt mondták, hogy 16 000 fontot (kb. 7,2 millió forintot) kérnek, mielőtt egyáltalán megnéznék. Ekkor még mindig haldoklott. Szerencsére apám ki tudta fizetni előre. Az intenzív osztályra került, ami körülbelül 8000 font (kb. 3,6 millió forint) naponta, és stabilizálták az állapotát” – nyilatkozta a 38 éves fia, Aaron, aki még szomorúan hozzátette: „Nem dohányzik. Nem iszik. Enyhe cukorbetegsége van, de ennyi.”

Debbie lányának, a 36 éves Ashley-nek a szerencsétlen események bekövetkeztekor kellett volna összeházasodnia szerelmével, Daniel Jonesszal. Aaron hozzátette: „Nagyon aggódik az édesanyja miatt. Egy másik alkalommal is megházasodhat. Az anyukádat soha többé nem kaphatod vissza. Nagyon rossz állapotban van.”

(VIA)

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás