RETRO RÁDIÓ

Kedvenc számukkal készültek az esküvőjükre: végül a férfi temetésén játszották le

A férfit összetört szívű családja és menyasszonya gyászolja.Megosztás
Szerző: B.V.
Létrehozva: 2023.09.22.
temetés gázolás esküvő

Jordan Welsby úgy vesztette életét 26 évesen, hogy egy ételszállító futár elütötte őt, mivel épp Snapchatezett vezetés közben. A sofőrt 10 hónapra rácsok mögé zárták, illetve további 15 hónapra eltiltották az autóvezetéstől.

esküvő házasság frigy sablon
Esküvői zenéjüket a temetésen játszották le végül / Fotó: Pexels

Jordan menyasszonya, Laura Simpson emlékszik, nem tudta elérni párját a baleset éjszakáján. Hajnalban kelt a hírre, hogy Jordan elhunyt. Telefonon közölték vele a történteket. Bíróságon tett tanúvallomása során elmondta, hogy teljesen összetört, és még soha nem sírt és kiabált bánatában, de akkor igen, amikor Jordan temetésén azt a számot játszották le, mint amit az esküvőjükre szántak volna.

Összetört a szívem. Tönkrement az életem, de Jordan emléke miatt kitartok. Semmilyen büntetés nem fogja őt visszahozni, de remélem, legalább számomra és a családunk számára valamiféle megnyugvást és békét hoz majd

– nyilatkozta a meghallgatás után. Az elhunyt férfi édesanyja a következő vallomást tette:

Hajnali egykor kopogtattak az ajtómon, azóta tudom, hogy elvették őt tőlem. Az életem örökre megváltozott, soha többé nem lesz ugyanolyan. Azonnal a kórházba rohantunk, ahol azt mondták, a fiamnak súlyos sérülései vannak. Hiába tettek meg mindent érte, nem sikerült megmenteni az életét. Így is 5 nappal tovább élt, mint gondolták.

Yasin, a vétkes sofőr összegörnyedve hallgatta végig a beszédeket, mely során elmondták, hogy Jordan elhagyta e világot, azóta csakis ürességet éreznek. Az anya kijelentette: sosem fordulhatna elő olyan, hogy a saját gyermekedet neked kell eltemetned. Bárhova néz, mindenhol őt látja. Édesapja, Anthony elmesélte, hogy fia szerveit eladományozták, hogy másoknak esélyt adhassanak az életre. Amikor utoljára látta a fiát, csak szimplán megölelte őt. Ha tudta volna, hogy az lesz az utolsó alkalmuk, akkor sosem engedte volna el a karjai közül. 

Bármit megadnék, hogy a helyébe lehessek. Hogy én éltem volna át azokat a fájdalmakat, hogy én mentem volna el. Emlékszem, ott ültem mellette, és imádkoztam, beszéltem hozzá, hogy tartson ki, és ne adja fel

– tette hozzá Anthony. Mint kiderült, a sofőr amellett, hogy nem figyelt az útra, még a megengedett sebességhatárt is túllépte, annak ellenére, hogy a látási viszonyok aznap este a szélnek és a heves esőzésnek köszönhetően megközelítették a nullát. A baleset után a helyszínen csak ennyit mondott: nem láttam őt – írja a Mirror.

 

Ezeket olvastad már?
Emlékszel még Bélára, mindenki kedvenc magyar sztárkutyájára? Megható összefogás az emlékéért

Emlékszel még Bélára, mindenki kedvenc magyar sztárkutyájára? Megható összefogás az emlékéért

Visszatér a csapadékos idő: még hó is eshet ma

Visszatér a csapadékos idő: még hó is eshet ma

Letartóztatása napjáig hordta a nadrágövet, amellyel megfojtotta a kislányt

Letartóztatása napjáig hordta a nadrágövet, amellyel megfojtotta a kislányt

Az ország legnagyobb karácsonyfájává változott a Megyeri híd – videó

Az ország legnagyobb karácsonyfájává változott a Megyeri híd – videó

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás