Kedvenc számukkal készültek az esküvőjükre: végül a férfi temetésén játszották le





A férfit összetört szívű családja és menyasszonya gyászolja.



Megosztás
Szerző: B.V.
Létrehozva: 2023.09.22.
temetés gázolás esküvő

Jordan Welsby úgy vesztette életét 26 évesen, hogy egy ételszállító futár elütötte őt, mivel épp Snapchatezett vezetés közben. A sofőrt 10 hónapra rácsok mögé zárták, illetve további 15 hónapra eltiltották az autóvezetéstől.

esküvő házasság frigy sablon
Esküvői zenéjüket a temetésen játszották le végül / Fotó: Pexels

Jordan menyasszonya, Laura Simpson emlékszik, nem tudta elérni párját a baleset éjszakáján. Hajnalban kelt a hírre, hogy Jordan elhunyt. Telefonon közölték vele a történteket. Bíróságon tett tanúvallomása során elmondta, hogy teljesen összetört, és még soha nem sírt és kiabált bánatában, de akkor igen, amikor Jordan temetésén azt a számot játszották le, mint amit az esküvőjükre szántak volna.

Összetört a szívem. Tönkrement az életem, de Jordan emléke miatt kitartok. Semmilyen büntetés nem fogja őt visszahozni, de remélem, legalább számomra és a családunk számára valamiféle megnyugvást és békét hoz majd

– nyilatkozta a meghallgatás után. Az elhunyt férfi édesanyja a következő vallomást tette:

Hajnali egykor kopogtattak az ajtómon, azóta tudom, hogy elvették őt tőlem. Az életem örökre megváltozott, soha többé nem lesz ugyanolyan. Azonnal a kórházba rohantunk, ahol azt mondták, a fiamnak súlyos sérülései vannak. Hiába tettek meg mindent érte, nem sikerült megmenteni az életét. Így is 5 nappal tovább élt, mint gondolták.

Yasin, a vétkes sofőr összegörnyedve hallgatta végig a beszédeket, mely során elmondták, hogy Jordan elhagyta e világot, azóta csakis ürességet éreznek. Az anya kijelentette: sosem fordulhatna elő olyan, hogy a saját gyermekedet neked kell eltemetned. Bárhova néz, mindenhol őt látja. Édesapja, Anthony elmesélte, hogy fia szerveit eladományozták, hogy másoknak esélyt adhassanak az életre. Amikor utoljára látta a fiát, csak szimplán megölelte őt. Ha tudta volna, hogy az lesz az utolsó alkalmuk, akkor sosem engedte volna el a karjai közül. 

Bármit megadnék, hogy a helyébe lehessek. Hogy én éltem volna át azokat a fájdalmakat, hogy én mentem volna el. Emlékszem, ott ültem mellette, és imádkoztam, beszéltem hozzá, hogy tartson ki, és ne adja fel

– tette hozzá Anthony. Mint kiderült, a sofőr amellett, hogy nem figyelt az útra, még a megengedett sebességhatárt is túllépte, annak ellenére, hogy a látási viszonyok aznap este a szélnek és a heves esőzésnek köszönhetően megközelítették a nullát. A baleset után a helyszínen csak ennyit mondott: nem láttam őt – írja a Mirror.





 





Ezeket olvastad már?
„Túl kövér” – mondta a férfi, majd futópadra kényszerítette a kisfiát, aki belehalt a bántalmazásba

„Túl kövér” – mondta a férfi, majd futópadra kényszerítette a kisfiát, aki belehalt a bántalmazásba

Elképesztő rablás Budán: elhagyta a mordályt a nyílt utcán a tettes

Elképesztő rablás Budán: elhagyta a mordályt a nyílt utcán a tettes

„Ha 30 percen belül nem hallasz felőlem, meghaltam” – eltűnt anya helyett földi maradványokat találtak

„Ha 30 percen belül nem hallasz felőlem, meghaltam” – eltűnt anya helyett földi maradványokat találtak

Visszatért a halálból János: ezt látta a „túloldalon”

Visszatért a halálból János: ezt látta a „túloldalon”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás