„Karjaimban tartottam miközben távozott” – belehalt a szülésbe a kétgyermekes édesanya

A gyászoló férjnek most két gyermeket kell felnevelni élete szerelme nélkül.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2023.09.30.
baba orvos gyász kórház édesanya

Dr. Jared Wilson és 27 éves felesége, Caitlyn tervezett szülésre érkezett egy new yorki kórházba, ami nem végződhetett volna tragédiával, mégis szétszakított egy családot.

Képünk illusztráció / Fotó: Pexels

Az egész azzal kezdődött, hogy másnap reggel váratlanul elfolyt Caitlyn magzatvize, tragikus módon a baba karja kijött a szülőcsatornába, a köldökzsinór pedig a nyaka köré szorult. Az anyukát sürgősségi császármetszésre vitték, miután ennél az állapotnál nagyon-nagyon magas a halálozási arány, mivel a babák ekkor fuldokolni kezdenek. Az orvosoknak érzéstelenítést kellett adniuk Caitlynnek a műtét előtt, ami további kockázatokkal járt – írja a Bors. 

A dolgok nagyon gyorsan történtek. Hajnali 2:02-kor küldtem sms-t a szüleinek, hogy imádkozzanak Caitlynért, mert most tolják a műtőbe. 2:17-kor a sebészek visszajöttek hozzám 2:12-kor készített képekkel, hogy Gabriel kint van, egészséges, felsírt és minden jel jónak tűnt

– mesélte dr. Wilson.

A kétórás műtét után úgy tűnt, hogy Catlyn túl van a nehezén, de nem sokkal később nagyon erősen elkezdett köhögni. Kapott antibiotikumokat, hogy a tüdejében lévő folyadéktól ne kapjon tüdőgyulladást, és az orvosok azt mondták, hogy fel fog épülni. A következő tíz napban azonban komplikációk léptek fel, és jelentős fájdalmai voltak, a szívverése magas volt, és duzzanat jelent meg az alsó lábszáraiban. Átvitték az intenzív osztályra, ahol lélegeztőtégpre került. Nem sokkal később orvosok vérrögöket fedeztek fel a lábában, és szeptikus sokkot is kapott. Alig tizenkét órával később, reggel 6:56-kor szívmegállás lépett fel nála. 

Besétáltam a szobába, amikor éppen mellkaskompressziót alkalmaztak Caitlynnél, és megkértem őket, hogy hagyják abba. Kikapcsolták a gépeket, majd elmentek, miközben én a karjaimban tartottam Caitlynt és eltávozott.

A férj szerint a gyásza rosszabb lenne az orvosi képzettsége nélkül, amely segített neki feldolgozni Caitlyn tragikus halálát. A fiatal édesanya két gyermeket hagyott félárván.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás