Elfogytak a szavak: várandós édesanyára és két kisfiára is lecsapott a csendes gyilkos





Felfoghatatlan, ami történt, 3 éves kisfiú maradt árván.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.09.19.
szén-monoxid mérgezés tragédia gyerek édesanya

Egy várandós édesanya és két gyermeke is meghaltak egy autóban, miután motocross versenypályán szén-monoxid-szivárgás történt.

gyertya, gyász, meghalt, elhunyt, halott, mécses,
A tragédia ügyében a rendőrség is nyomoz Fotó: Pixabay.com

Az Amerikai Egyesült Államok-beli McPherson megyei seriff irodáját egy motocross versenyhez hívják, a kiérkező rendőrök  már csak megerősíteni tudták a három ember halálát. A beszámolók szerint a hatóságok hivatalosan nem azonosították az áldozatokat vagy a halál okát, azonban a tragédia után létrehoztak egy adománygyűjtő oldalt, Jason Richey, Felicia férje megsegítésére, akiről úgy vélik, hogy két gyermekével együtt halt meg.  

Az oldalon azt írják:

Most kaptuk a hírt, hogy kedves családi barátunk, Jason Richey egy hirtelen szén-monoxid-mérgezésben elvesztette feleségét és 2 gyermekét. Jason és Felicia egy új babát is vártak. Kérjük imáitokat és támogatásotokat, amíg ő és 3 éves fia átvészelik ezt a lesújtó időszakot (…)

A gyerekek és az édesanya temetési költségeire már több mint 37 000 dollár gyűlt össze az oldalon. A helyi hatóságok pedig továbbra is vizsgálják az ügyet – írja a Mirror.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás