Testvére közölte: váratlanul meghalt a 33 éves sztár, hiába küzdöttek érte

A fiatal férfit kórházba vitték, de körülbelül másfél órával később életét vesztette. A családban nem ez volt az első ilyen eset.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.18.
halál ételkóstolás szívroham

Feltehetően szívrohamban halt meg a TikTokon Waffler69 néven ismert Taylor LeJeune. A 33 éves férfit arról ismerte közel kétmilliós követőtábora, hogy bizarr, olykor lejárt szavatosságú ételeket kóstolt a kamera előtt. 

A különös ételkóstolásai között szerepelt egy 1960-ból származó sonkakonzerv, de rénszarvashúst és bébiétel is. A férfi az Egyesült Államokban, Louisianában élt, és egyszer csak nem kapott levegőt. Szerettei azonnal kórházba vitték, de már nem tudtak segíteni rajta.

Mint kiderült, LeJeune apja és egy nagyapja is szívelégtelenségben haltak meg még 50 éves koruk előtt. A férfi temetési költségeire a csalás gyűjtésbe kezdett és sokan segítettek is nekik. „Elképesztő látni, hogy a szűk családi körömön kívül mennyien szeretik igazán a bátyámat” – nyilatkozta a testvére. Arra kérte továbbá a rajongókat, hogy mutassák ki szeretetüket a videók újra nézésével és megosztásával. Mint mondta, testvére szerette boldoggá tenni az embereket, ezért megérdemli, hogy életben tartsák az örökségét.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás