A történelem egyik legjobb ufófelvétele készült: mutatjuk





Az utóbbi évek egyik legfélelmetesebb ufóvideója került ki az internetre egy nőnek köszönhetően.



Megosztás
Szerző: B.J.
Létrehozva: 2023.09.25.
ufó földönkívüli ufó-észlelés

Rengeteg olyan hátborzongató ufóészlelés történt az utóbbi években, amikre se a NASA, se a Pentagon nem tudott magyarázatot adni, így egyelőre továbbra is kérdéses, hogy vajon léteznek földönkívüliek vagy sem. A tudósok többsége viszont azon a véleményen van, hogy szinte lehetetlenség, hogy ne legyen idegen élet a világűr valamelyik távoli pontján – ennek a gondolata pedig egyszerre hátborzongató és rendkívül izgalmas.

Egyre többen hisznek az idegenekben / Illusztráció / Fotó: Pixabay

Az ufóészlelésekkel kapcsolatban az egyik legaggasztóbb dolog, hogy nem csupán 1-2 helyen tapasztalnak az emberek ilyen furcsa égi jelenségeket, hanem szerte a világon. Persze a legtöbb Amerikában történik, és sokszor egyáltalán nem kapunk rájuk megnyugtató magyarázatot – ráadásul az ilyen felvételek túlnyomó része rettenetes minőségű, alig lehet látni rajtuk valamit.

Most viszont egy kifejezetten jó minőségű ufóvideó került fel az internetre, az emberek pedig alig hisznek a szemüknek, és sokan úgy hiszik, hogy ez lehet a bizonyíték a földönkívüliek létezésére.

A felvételt egy nő osztotta meg, aki az amerikai Kansas Cityben készítette a videót, amin egy furcsa, repülő tárgy látható. Elmondása szerint váltakozott az objektum megjelenése, ugyanis hol fekete, hol áttetsző volt, forgott, és néha még az oldalán is repült – és állítólag mindezt hang nélkül, teljesen némán tette.

Valódi bizonyíték az űrlények létezésére, vagy csak félreértés az egész?

Akadtak, akik szinte pánikba estek a felvétel láttán, de persze olyanok is voltak, akik rögtön leszólták a videót, és azt mondták, hogy egyértelműen egy lufiról vagy valami hasonlóról van szó, és nem egy földönkívüli űrhajóról. Egyelőre még kérdéses az igazság, de mindenki eldöntheti magának, hogy mit gondol – itt lehet megtekinteni a felvételt, ami félelmetes gyorsasággal terjed a világhálón:

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás