RETRO RÁDIÓ

"Magyarázatot várunk" - megtudta a család, ki végzett a Müpánál halálra vert családapával

A család szeretne a gyilkos szemébe nézni.Megosztás
Szerző: KKP
Létrehozva: 2023.08.17.
támadás családapa halálra verés Müpa verés

Mint azt a Bors megírta, Márton augusztus 3-án indult el tragikus, utolsó sétájára barátnőjével, Budapesten. Amikor azonban a Müpához értek, ismeretlenek támadtak a párra, és Marcit olyan brutálisan összeverték, hogy végül életveszélyes állapotban, súlyos fejsérülésekkel kellett kórházba szállítani. 

A család szerint Marcit a fizetéséért támadták meg 

Ott az orvosok napokig harcoltak az életéért, azt azonban már nem sikerült megmenteni, és a 3 gyermekes családapa végül életét vesztette. 

Hét testvére, három gyermeke és szerettei azonban képtelenek belenyugodni a történtekbe, jelenleg egyetlen vágyuk az, hogy megtudják: ki és miért vette el tőlük szeretett rokonukat, végül pedig a gyilkos szemébe nézhessenek. Egyelőre azonban ne tudni, hogyan és mi okból történt az eset, a férfi családja viszont úgy véli, a kegyetlen támadásnak anyagi okai voltak: arra gyanakszanak, hogy a gyilkos tisztában volt azzal, hogy Marci hetente kapja meg fizetését, ami nem kevesebb, mint nyolcvan ezer forint. A rokonok szerint ezt az összeget akarták megszerezni a mit sem sejtő férfitől, akinél azonban aznap nem is volt pénz, így mindössze 600 forinttal távoztak a vérbefagyott férfi mellől. 

Márton testvére hozzátették, hogy az ügyben még ezen kívül számtalan a kérdőjel:

Senkit nem szeretnénk alaptalanul semmivel megvádolni, de csodálkozunk azon, hogy a lányhoz hozzá se értek. Erre is szeretnénk magyarázatot kapni

 – mondta a Borsnak Krisztina, Márton nővére, aki kihangsúlyozta, hogy Marci nemrégiben megismert barátnője a tragédia óta nem jelentkezett, pedig a rokonoknak hozzá is lennének kérdéseik.

A rendőrségi eljárás viszont egyelőre várat magára, a férfi rokonai ugyanis augusztus 17-re, csütörtökre kaptak időpontot a kapitányságra, hogy végre belenézhessenek a támadásról készült jegyzőkönyvbe. Azonban az ügyben eljáró nyomozó épp a szabadságát tölti, ezért ez két héttel tolódik, így majd csak ezek után kapják meg az írásos anyagot és a térfigyelő kamerák felvételeit.

Egy mozaikdarab legalább már a helyére került, mivel a testvérek időközben megtudták, a halálosnak bizonyult ütéseket a rejtélyes F. Szabolcs vitte be. A rokonok elárulták, hogy a lehetséges tettes számukra is egy hatalmas kérdőjel, ugyanis még soha nem találkoztak vele. 

Krisztina elmondta: azt sem tudják pontosan, hogy mikor kerül sor a boncolásra, ami azért lenne fontos, mert csupán ennek elvégzése után kerülhet sor a temetésre: 

Az biztos, hogy Marcit mindenképpen a Pilisben szeretnék eltemetni, a szüleik mellé. Nagyon közel álltak egymáshoz

 – magyarázta az asszony, akitől azt is elárulta, hogy Marci három gyermekének is elmondták a szomorú igazságot, miszerint szeretett apukájuk soha többé nem ölelheti meg őket. 

 

Ezeket olvastad már?
Megsérült egy gyerek a játszótéren: hárít az önkormányzat Óbudán – Fotók

Megsérült egy gyerek a játszótéren: hárít az önkormányzat Óbudán – Fotók

Élő Barbie babává műttette magát az OnlyFans-modell

Élő Barbie babává műttette magát az OnlyFans-modell

Minden megváltozott: túlélte az öngyilkossági kísérletét a 19 éves fiatal

Minden megváltozott: túlélte az öngyilkossági kísérletét a 19 éves fiatal

„A feleségem elhagyott, a lányom autóbalesetben meghalt” – egyik napról a másikra került utcára Zoltán

„A feleségem elhagyott, a lányom autóbalesetben meghalt” – egyik napról a másikra került utcára Zoltán

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás