„Alighogy kilépett az ajtón, ütni kezdték” – kétgyermekes anyát vertek meg Óbudán





Zsuzsanna családja korábban segített azoknak az embereknek, akik most súlyosan összeverték. A rendőrség előállította az elkövetőket.



Megosztás
Szerző: KN
Létrehozva: 2023.07.03.
III. kerület szentendrei út nővér rendőrség verés utca

Hangos kiabálásra riadt egy Óbudán élő család, de azt nem gondolták volna, hogy emiatt vér is folyik majd – pláne nem, hogy egyiküké! Zsuzsanna két gyermekének az álmát féltve lesietett a Szentendrei úti, tizedik emeleti lakásukból, hogy rászóljon a tivornyázókra. Csúnyán összeverték.

Itt, a Szentendrei úton történt a súlyos bántalmazás Fotó: Google Maps

 „Három ittas ember ordibál az utcán”

A Metropolnak Zsuzsanna öccse, Dávid beszélt a szörnyű éjszakáról.

Hajnalban arra riadtunk, hogy három ittas ember ordibál az utcán. A nővérem kiszólt az ablakon, hogy fejezzék be, majd lement, hogy megkérje őket, ne hangoskodjanak. Alighogy kilépett az ajtón, ütni kezdték, egyszerre hárman ütötték-verték, a földön rugdosták

– emlékezett vissza a borzalmas éjszakára Dávid, aki kikiabált az ablakon, hogy hagyják békén a nővérét, mert a tizedikről sokkal lassabban tudott volna leérni és a segítségére sietni. A balhés társaság a hangos férfihangtól megijedt és elszaladt, Dávid pedig lerohant a nővéréhez, akihez mentőt kellett hívni. Zsuzsanna arcát a felismerhetetlenségig összeverték, jelenleg is kórházban van, műtétre vár.

Látásból ismertük a társaságot, segítettünk is nekik pénzzel, ennivalóval-innivalóval, és ez a köszönet

– mondta Dávid felháborodva.

Áldatlan állapotok vannak Óbudán

Év eleje óta többen arról számoltak be lapunknak, hogy nem érzik magukat biztonságban Óbudán, mert a köztereken, nyilvános vécékben és társasházak környékén egyre több bódult állapotú hajléktalannal találkoznak. A Kiss László által vezetett kerületben régóta komoly gondot okoz a hajléktalankérdés. Sokan hiába küzdenek hónapok óta az utcán lakókkal, mind ez idáig nem történt semmi előrelépés az ügyben. Emlegetik, hogy Tarlós István polgármestersége idején a hajléktalanszállók bővültek, nem engedték az utcán élni és randalírozni az embereket, hanem igyekeztek gondoskodni róluk. Most ez volna az emberség, amire hivatkozva a baloldali városvezetés nem tesz semmit?

A gyerekek még nem tudnak a történtekről

Zsuzsannának egy négy- és egy kétéves lánya van, akik átaludták a történteket, a rokonok pedig még nem mondták el nekik, hogy mi történt az édesanyjukkal. Úgy vélik, túl kicsik még ahhoz, hogy ezzel terheljék őket, a család vigyáz rájuk, amíg Zsuzsanna felépül.

Súlyos testi sértés gyanújával nyomoz a rendőrség

Az esettel kapcsolatban megkerestük a rendőrséget, ahol az alábbiakról tájékoztattak:

„2023. július 1-jén 2 óra 53 perc körül két férfi és egy nő Budapest III. kerületében, a Szentendrei út 10. szám előtt hangoskodtak, amit az egyik házban lakó nő szóvá tett. A hangoskodás miatt közöttük szóváltás alakult ki, majd a háromfős társaság bántalmazta a nőt. A bántalmazott nő súlyosan megsérült, őt a mentők kórházba vitték. A rendőrök a feltételezett elkövetőket elfogták, majd a kerületi rendőrkapitányságra előállították, ahol a két férfit és a nőt is csoportosan elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki. A gyanúsítottak szabadlábon védekeznek.”

 





 





Ezeket olvastad már?
Ingyenes orvosi vizsgálatokon lehet részt venni Budapest több pontján: mutatjuk a helyszíneket!

Ingyenes orvosi vizsgálatokon lehet részt venni Budapest több pontján: mutatjuk a helyszíneket!

Már nincs sok hátra: brutális, ami lecsap az országra

Már nincs sok hátra: brutális, ami lecsap az országra

Magyar Péter balhé közben azzal vádolt egy rendőrt, hogy az lefeküdt a feleségével, Varga Judittal

Magyar Péter balhé közben azzal vádolt egy rendőrt, hogy az lefeküdt a feleségével, Varga Judittal

„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás