Extrém lánykérés: búvárkodás közben, a víz alatt kérte meg barátnője kezét egy szekszárdi férfi





Gyertyafény, romantikus vacsora, zenekar és minden ehhez hasonló klisé nélkül tette fel a nagy kérdést Roland a szerelmének. A kreatív férfi egy horvátországi merülést választott a leánykérése helyszínéül, lapunknak azt is elárulta, hogy miért döntött így.



Megosztás
Szerző: F.I.
Létrehozva: 2023.08.08.
Módosítva: 2023.08.08.
Horvátország búvárkodás lánykérés

Egy romantikus lánykérés egy életre szóló, különleges pillanat minden szerelmespár életében. Egy kreatív, személyes ötlettel pedig még emlékezetessebbé tehető. Alapvetően minden lánykérés különleges, hiszen maga a szándék, a döntés az, ami boldogságot okoz. Ha azonban a hagyományos lánykérés helyett egy kreatív, személyes, úgynevezett meglepetés-lánykéréssel rukkolunk elő, még varázslatosabbá teszi a nagy pillanatot, és biztos, hogy az örömkönnyek sem maradnak el. Egy szekszárdi fiatalember pedig igazán egyedi ötlettel állt elő: Horvátországban, a tenger mélyén kérte meg szerelme kezét. 

Egyedi lánykérés/Fotó: Metropol

Roland és Judit 2017 óta alkotnak egy párt. Mindketten a paksi Energetikai Technikum és Kollégium tanulói voltak. Roland végzős volt, menyasszonya pedig elsőéves. Első találkozásuk szinte sorsszerű volt.

„A tornateremben véletlenül elrepült a kosárlabdám, amit ő kapott el, így ismerkedtünk meg” – emlékezett vissza Roland.

A férfiben már régebben megszületett a gondolat, hogy szeretné megkérni barátnője kezét, viszont nem tudta, hogy ezt hogyan tegye. Igazán különlegessé szerette volna tenni a pillanatot, ezért mindenhol ötletek után kutatott.

Szembejött velem egy poszt a Facebookon, amiben búvárkodást hirdettek. Elsősorban megkérdeztem a barátnőm, most már a menyasszonyom, hogy lenne-e kedve ilyesmiben részt venni. Kicsit féltem, hogy nemet fog mondani, de szerencsére benne volt

– mesélte lapunknak a vőlegény.

Miután lefoglalták a búvárkodást, indult is a szervezkedés a búvárcsoporttal. Szerencsére talált egy olyan búvároktatót, aki magyarul is beszél, így vele könnyen el tudta intézni a részleteket. A nagy előkészületek ellenére Judit semmit sem sejtett meg ebből.

A búvárkodás előtti estén pont beszélgettünk a lánykérésekről, de semmit sem sejtettem. Nagyon meglepődtem

 – mondta Judit.

A filmbe illő jelenet természetesen pozitív véget ért. Judit azonnal igent mondott és természetesen az örömkönnyek sem maradtak el , bár ez a víz alatt nem látszott. A jegyesek azóta még nem beszéltek arról, hogy mikor és hol szeretnék majd megrendezni a nagy napot, de abban biztosak lehetünk, hogy az lesz életük egyik legszebb napja. 





 





Ezeket olvastad már?
Ingyenes orvosi vizsgálatokon lehet részt venni Budapest több pontján: mutatjuk a helyszíneket!

Ingyenes orvosi vizsgálatokon lehet részt venni Budapest több pontján: mutatjuk a helyszíneket!

Már nincs sok hátra: brutális, ami lecsap az országra

Már nincs sok hátra: brutális, ami lecsap az országra

Magyar Péter balhé közben azzal vádolt egy rendőrt, hogy az lefeküdt a feleségével, Varga Judittal

Magyar Péter balhé közben azzal vádolt egy rendőrt, hogy az lefeküdt a feleségével, Varga Judittal

„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás