„Nem adott pénzt, erre ráuszította nagyobbik kutyáját"– pokoli dolgokat művel az Örs vezér téri kéregető





Már több embert is megharapott a nagyméretű kutya.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.08.03.
Örs vezér tér kutya rendőrség

Mint arról lapunk már többször beszámolt, az Örs vezér terén összeverődött kolduscsapatok zaklatják az arra járókat. Az egykor szebb napokat megélt környéket ellepték az ittas és bedrogozott kéregetők, akik óriási koszt hagynak maguk után. Utasként megrázó végigsétálni az aluljáróban, ahol mindennapos látvány a saját vizeletében fekvő ittas ember is.

A nőre a rendőröket is kihívták  Fotó: Metropol

Egyre gyakrabban érik attrocitások az embereket az Örs vezér téren. Ahogy azt megírtuk, egy igénytelen alak az éppen kórházba tartó fiatal férfira támadt rá egy szál cigaretta miatt. Nem elég, hogy a kolduscsapatok zaklatják az arra járókat, de az üzletek normális működését is megzavarják. Több helyi is kifejtette a véleményét a környéken uralkodó állapotokról.

„Egyre rosszabb a helyzet, óránként jönnek hozzánk kuncsorogni a zűrösebbnél zűrösebb arcok” – mondták el lapunknak az arra járók.

Egy harmincas éveiben járó nő két kutyával szokott az aluljáróban tartózkodni. Egy fiatalabb staffi keverékkel és egy idősebb, nagyobb méretű keverék kutyával. 

A két kutyát az emberek megfélelmítésére használja   Fotó: Metropol

Állandóan ott kéreget. Egy papucsos férfi szokott még vele lenni. Nagyon oda kell figyelni rájuk, mert volt már olyan eset, hogy valaki nem adott nekik pénzt, ezért a nő ráuszította az emberre a nagyobbik kutyát

– mesélte egy szemtanú.

Elmondása szerint a kutya már több embert megharapott és már rendőrségi nyomozás is folyik az ügyben.

„Múltkor pont szemtanúja voltam, amikor a kutyát ráuszította egy fiatal lányra, amiért nem adott neki aprót. Szörnyű! Én leginkább a kutyákat sajnálom” – folytatta.

Hurubán Richárdnak szintén meggyűlt a baja ezzel a bandával. Elmondása szerint, a nő, Szandra, minden nap az Örs vezér terén ólálkodik.

Valamelyik nap rájuk akartam hívni a rendőrséget, de elrohantak. Hihetetlen, ami ott megy

 – fejtette ki a véleményét.

Richárd az állatvédőknek is szólt, akik viszont nem vehetik gondozásukba az ebeket, hogy rehabilitálják őket, ameddig nem születik rendőrségi határozat a kutyák lefoglalásáról. Lapunk a rendőrséget is felkereste a történtekkel kapcsolatban, amint választ kapunk, cikkünket frissítjük.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás