Egyetlen vízgyöngy okozta a 10 hónapos kislány halálát





Minden szülő legrosszabb rémálma vált valóra egy aprócska dísz miatt.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.08.24.
Módosítva: 2023.08.24.
kislány tragédia elhunyt

Egy mindössze 10 hónapos kislány meghalt, miután lenyelt egy vízgyöngyöt. Édesanyja a tragédia után szeretné felhívni a figyelmet a veszélyes gyerekjátékra.

Képünk illusztráció / Fotó:  Pixabay

Amikor Esther Jo Bethard júliusban egy vízgyöngybe fulladva meghalt, alig néhány hónappal az első születésnapja előtt, a családjának fogalma sem volt arról, hogy mi történt. A kislány egy nappal korábban lett rosszul – írja a Mirror. 

„Ha egy vízgyöngyöt lenyelünk, az a szervezetben haladva egyre nagyobbra nő, és végül bélelzáródást okoz. Az így okozott tünetek ugyanolyanok, mintha gyomorrontás lenne” – mondta Taylor Bethard, majd hozzátette: „A vízgyöngyöket be kellene tiltani/vissza kellene vonni, és nem szabadna többé gyermekjátékként forgalmazni”.

Azoknak a gyerekeknek, akik kapcsolatba kerültek ezzel a tárggyal, és hirtelen többek között hányás, hasi fájdalom és székrekedés jelentkezik, azonnal orvoshoz kell fordulniuk – írja az Amerikai Gyermekgyógyászati Akadémia. 

Az anyuka azt mondja, hogy lánya, Esther okos és pajkos gyerek volt, aki szeretett mosolyogni és táncolni: „Egyszerűen imádta őt mindegyik nagy testvére. Nagy mosolya volt, ami az egész szobát feldobta, gyönyörű kék szemei és göndör, vörös haja.”


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás