Szipogva ment haza a napköziből a 7 éves lány, egy nappal később meghalt





A gyermekét elvesztő nő úgy érzi, elbukott édesanyaként, pedig mindent megtett érte.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.08.21.
kórház gyász kislány édesanya

Egy nő úgy érzi, hogy elbukott, mint édesanya, miután elvesztette náthás tünetektől szenvedő 7 éves kislányát. Megosztotta szívszorító történetét, hogy másoknak ne kelljen átélnie azt, amit neki.

Képünk illusztráció / Fotó:  Pixabay

Annaliese reggel iskolába ment, de hamarosan csörgött Clare telefonja, hogy vigye haza, mert „elég letargikus” és fáj a csípője. Elvitte gyermekét a háziorvoshoz, majd a kórházba, de a vizsgálatok után hazaengedték. Másnap azonban a kis Annaliese sírt a fájdalomtól, hasmenése lett és foltok jelentek meg a combján. Clare ekkor visszavitte gyermekét a kórházba, ahová délelőtt 10 órakor érkeztek meg, 13 órára Annaliese meghalt.

Később kiderült, a kislány súlyos A csoportos streptococcusfertőzésben szenvedett, ami vérmérgezésbe ment át.

„Amikor meghalt, sokkos állapotban voltam, robotpilótára kapcsoltam, és valahogy felhívtam az összes családtagunkat és barátunkat. Mindannyiunkat leteszteltek iGAS-ra és gyógyszereket kaptunk, ami teljesen szürreális volt. Mindannyian kétségbe voltunk esve, és az agyam cikázott. Nem tudtam felfogni a dolog óriási méretét. Abban a pillanatban fel sem fogtam, hogy az életem örökre megváltozott” – zokogta a gyászoló édesanya, aki aztán felidézte a lánya halálát megelőző időszakot:

„Aggódtam, de nem igazán… Még mindig elég fáradt volt ő is, emlékszem, hogy a tévé elé tettem, hogy megnézze a kedvenc filmjét, a Hamupipőkét. Emlékszem, hogy levettem a nadrágját, amikor kiment a vécére, és a combja teljesen foltos volt – ekkor azonnal hívtam a kórházat. Antibiotikummal kezelhető lett volna, de nem vették észre – anyaként úgy éreztem, hogy kudarcot vallottam.”

Clare eleinte nagyon nehéznek találta a gyászfolyamatot, elszigeteltnek érezte magát, és nehezen tudott beszélni másokkal, mivel azok nem értették meg, min megy keresztül. Elmesélte, hogy amikor elment valahová, megpróbálta elkerülni, hogy bárkivel is szemkontaktust teremtsen, és rettegett attól, hogy bárkivel találkozzon, akit ismert, mivel nem akart beszélni róla – írja a Mirror. 

Egy jótékonysági szervezet segített talpra állni Clare-nek, aki azóta egy könyvet is írt, hogyan tanult meg visszatérni a mindennapi életéhez a gyászból.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás