Durva részletek derültek ki a hajdúsámsoni balesetről





Befejezték a debreceni rendőrök a hajdúsámsoni baleset vizsgálatát. Az elkövető, 23 éves fiatalember ittasan, ráadásul vezetői engedély nélkül ült volán mögé.



Megosztás
Szerző: H.A.
Létrehozva: 2023.08.08.
Módosítva: 2023.08.08.
személyautó Police hu alkoholszonda baleset büntetőeljárás

2023. június 13-án érkezett a bejelentés egy balesetről Hajdúsámsonon, melynek során egy személyautó kidöntött egy villanyoszlopot.

autóbaleset, kocsi, törés
Képünk csak illusztráció Fotó: unsplash.com

A Police.hu beszámolója szerint a rendőrök azonnal a helyszínre siettek, és igazoltatták a sofőrt. A 23 éves, balkányi fiatalemberről hamar kiderült, hogy sosem rendelkezett vezetői engedéllyel, ráadásul az alkoholszondába is pozitív értéket fújt. A helyszínelési adatok szerint a fiatal férfi nem megfelelő sebességgel haladt, emiatt sodródott le az útról és csapódott neki a villanyoszlopnak.

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult vele szemben, engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési őrizetbe vették a rendőrök. A Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az ügyészségnek.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás