Anitát és férjét szinte egyszerre diagnosztizálták agydaganattal! 12 éves kislányukat féltik





Az édesapánál már előrehaladottabb a halálos betegség.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.08.26.
agydaganat betegség fájdalom gyógyulás

Az 59 éves Colin Jamiesonnál, és feleségénél Anitánál 14 hónap különbséggel fedezték fel ugyanazt az alantas és halálos kórt, az agydaganatot. A házaspár teljesen összetört a hír hallatán, ugyanis közös kislányuk Hollie még csak 12 éves, és nem tudják mi lenne vele, ha rövid időn belül elveszítené mindkét szülőjét. A kór ráadásul a férfinél már előrehaladott állapotban van és megváltozott a személyisége is a betegség hatására. A szülők a példájuk nyilvánosságra hozatalával másokon akarnak segíteni.

agydaganatos szülők
A 12 éves Hollie mindkét szülőjénél agytumort diagnosztizáltak /Fotó: Brain Tumour Research / SWNS

Colinnál 2018-ban vették észre a betegséget, miután már évek óta fejfájás gyötörte, és megmagyarázhatatlan fáradság, illetve rosszullét hatalmasodott el rajta. Először migrénnek, majd munkahelyi stressznek tulajdonították a tüneteket. 14 hónappal később 2019-ben pedig Anitánál is nyilvánvalóvá vált, hogy megtámadta a tumor a testét. A házaspár tagjai jelenleg is küzdenek a gyógyulásért és rendszeresen vizsgálatokra járnak, azonban Colinnál már nagy a baj. A Mirrornak Anita mesélt a szörnyű helyzetükről.

Először megdöbbentem, nagyon féltettem a lányunkat és rendkívül dühös voltam. Annyira igazságtalannak tűnt, hogy Colint és engem is érint ez a betegség, de mostanra megtanultam elfogadni. Megkönnyebbültem, hogy Colin még mindig itt van velünk, és bár nem minden nap könnyű, megpróbálok hálás maradni azért, ami most van

- kezdte beszámolóját az édesanya. Férje Colin korábban egy szállítócéget vezetett, azonban mióta a betegség súlyosbodni kezdett nála, felszámolták a céget. A személyisége pedig negatív irányba változott meg. A mindig pozitív férfira szinte rá sem ismerni.

A lányunk, Hollie még csak 12 éves, félek, hogy mi lesz vele. Colin még mindig szerető és kedves, de nagyon különbözik attól a férfitól, akit korábban ismertem.

- tette hozzá szomorúan Anita.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás