„Nagyon félek” – visszatértek Jázmin fájdalmai, a legrosszabbtól tartanak





Alig indult el az élete, máris rengeteg küzdelemmel kell élnie.



Megosztás
Szerző: LA
Létrehozva: 2023.08.23.
betegség képeslap gyógyulás

Összegyűjteni több mint 30 ezer képeslapot a világ különböző pontjairól olyan hírességektől, mint II. Erzsébet, Ferenc pápa vagy a dán királynő, nem kis dolog. Szembenézni a rákkal tinédzserként pedig szinte emberfeletti küzdelem. Szilvási Jázmin – akit a képeslapos kislányként ismert meg az ország – mindkettőt megtette édesanyja segítségével. Most azonban úgy tűnik, megint egy óriási harcra készül, és ebben segítséget kér.

Fotó: TV2

Jázminék életkörülményei borzasztóan leromlottak, több emberrel élnek együtt olyan házban, ahol közel sem ideálisak a körülmények egy lábadozó betegnek. Ráadásul a lány fájdalmai ismét megjelentek.

A fejfájás rengetegszer előjött, a mellkasfájdalmam, a műtött oldalam, a szívem szokott fájni. Két hete elkezdett fájni a fülem is. Először fülgyulladásra gondoltam, de nem szűnt meg

– magyarázta a 20 éves lány, akit MR-vizsgálatra küldték el az orvosok. Visszafordíthatatlan idegi halláskárosodást állapítottak meg nála, az orvosok pedig most agydaganatra gyanakodnak nála.

Nagyon félek, próbálom mutatni, hogy nem, de nagyon...

Jázmin kálváriája 14 éves korában kezdődött, amikor egy diónyi daganatot találtak a tüdejében. A kórházban édesanyjával azt találták ki, hogy képeslapokat fognak gyűjteni, ezek adtak erőt Jázminnak a küzdelemben. Jelenleg 30 ezer képeslapja van már a lánynak – tudta meg a Tények.

Végül Jázmin tüdejének háromnegyedét műtéti úton eltávolították, csodával határos módon akkor leküzdötte a betegséget, most pedig ismét küzdenie kell. Az anya bízik benne, hogy Jázmin még sokáig vele maradhat.


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás