Videón a pánik: út közben akarta kinyitni a repülőgép ajtaját egy dühöngő bokszoló





Sokkoló pillanatokat éltek át egy mozgásban lévő repülőgépen ülő emberek, amikor egy dühöngő utas megpróbálta kinyitni a tömött járat ajtaját.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.07.04.
gép repülőgép pánik ajtó

A 27 éves brit ökölvívó férfit őrizetbe vették, miután péntek este pánikot keltett a horvátországi Zadarból induló forgalmas járaton, amiről drámai felvételeket is készítettek a jelenlévők.

repülőgép repülő utasszállító járat utazás sablon illusztráció
Fotó: Pexels


A videón az látható, ahogy a megvadult férfi felpattan az üléséből, elkezdett kiabálni hogy nyissák ki az ajtót és maga is megpróbálja kinyitni azt, majd a gép eleje felé rohan. Két hősies utas felugrott a helyéről, és a földre  teperte a férfit, miután az a legénység egyik tagja mellett agresszíven nyomult előre.

A gép állítólag már a kifutón haladt, és London Stansted felé készült felszállásra. Az incidens után kénytelenek voltak visszafordulni.

Egy nő, aki a megdöbbentő esetet filmezte, azt mondta, hogy a legtöbb ember a múlt hónap végén a horvátországi Hideout fesztiválról tért vissza. Azt állította, hogy a férfi részeg és kábítószer hatása alatt állt .

A The Sun beszámolója szerint a felvételen az is látható, ahogy a fehér pólóba és rövidnadrágba öltözött britet később lekísérték a gépről, és bilincsben vezették át az aszfalton.

 

A megdöbbentő videót IDE kattintva nézheted meg.


 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás