Van remény: magához tért a Gyálon elgázolt kisfiú





A bicikliző 9 éves Balázs súlyos sérüléseket szenvedett, amikor július elején elgázolta egy autó. A kisfiúhoz menőhelikopter is érkezett, ugyanis újra kellett éleszteni. Miután ez sikerült, kórházba szállították, ahol a jelek szerint végre magához tért.



Megosztás
Szerző: M.N.
Létrehozva: 2023.07.25.
Módosítva: 2023.07.25.
baleset kereszteződés Gyál

Ahogyan az ismeretes, a Gyálon élő 9 éves Balázs – akit mindenki csak Balunak nevez – még július 9-én este biciklizni indult az egyik barátjával. Miközben tekertek, a fiúk a Görgey utcában lévő kereszteződésnél figyelmen kívül hagyták az elsőbbségadás kötelező táblát, behajtottak, de ott egy autós közlekedett, ami elgázolta Balut. A fiú az ütközéstől átrepült az úton és az árokba zuhant.
 

Mentőhelikoptert kellett riasztani a fiúhoz Fotó: baleset-info.hu

Balu magához tért a kórházban

Lapunknak a baleset után sikerült több helyivel is felvenni a kapcsolatot, akik ismerik Balut és családját. Elmondásuk szerint a gyermek súlyosan megsérült, de felébredt,  van remény.

Úgy tudjuk, hogy agyrázkódása és koponyatörése volt szegénynek, illetve a helyszínen újra is kellett éleszteni. Ráadásul mesterséges altatásba helyezték, hiszen életveszélyben volt 

– kezdte Sándor. „Én úgy tudom, hogy még mindig a kórházban ápolják. Ugyanakkor lényegesen jobban van, hiszen felébredt! Felismerte az ismerőseit és a családját.”

Az autó vezetője is pánikba esett Fotó: baleset-info.hu

Mindenki rohant segíteni

A Metropolnak korábban egy szemtanú, Bedőcs Bettina mesélte el a baleset részleteit. 

„Éppen a nővéremmel tartottam hazafelé a munkából, amikor  a kereszteződésben hallottunk egy hatalmas csattanást. Azonnal odaszaladtunk, ugyanúgy, ahogy szinte mindenki  a környékről. Mikor odaértünk, láttuk, hogy az autó ott áll összetörve, amiből kiszállt egy 45 év körüli nő, pánikba esve. Kiderült, hogy egy 9 éves kisfiút ütött el, aki az árokban feküdt. Szegény csupa por volt és karcolás... Végül mi kísértük haza a barátját, akivel biciklizett. Nagyon meg volt ijedve. Elmondta, hogy videójátékozni akartak, de megszerelték a biciklijüket és ezért elmentek inkább tekerni. Ezután hozzátette, hogy a szülők csak a környéken engedték őket biciklizni, de ők engedetlenül eltekertek.


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás