Megtalálták annak a férfinek a holttestét, aki hétfőn a Dunába vetette magát a Margit hídról





Lászlónak hétfő este veszett nyoma a Dunában, amikor leugrott a Margit hídról és elmerült a folyóban. A fiatal férfit kereste a rendőrség, míg végül július 7-én találták meg holttestét.



Megosztás
Szerző: K.D.R.
Létrehozva: 2023.07.08.
Duna Margit híd holttest Budapest

Megtalálták annak a salgótarjáni férfinek a holttestét, aki hétfőn este merült el a Dunában, miután leugrott a Margit hídról. A Bors úgy tudja, hogy a férfi  szórakozni jött Budapestre egy barátjával, majd ittas állapotban ugrott a folyóba. A BRFK információi szerint a BRFK Tevékenység-irányítási Központjába július 3-án 22 óra 55 perckor érkezett a bejelentés, hogy egy ember a Margit hídról a Dunába esett, és elmerült. Friss információk szerint a férfi holttestét pénteken megtalálták a Duna szigetújfalui kompkikötőjénél.

László  szórakozni jött Budapestre, amikor a folyóba vetette magát. Fotó: Nagy Zoltán

Szórakozni jött Budapestre: a Dunába ugrott 

A Bors információi szerint László szórakozni jött Budapestre egy ismerősével, amikor valamennyivel este 11 óra előtt ittasan a Dunába ugrott a Margit hídról. Családja egészen a végsőkig aggódott és imádkozott, hogy előkerüljön a sokáig eltűntként jegyzett fiatal, aki nem adott életjelet magáról. A Bors úgy tudja, hogy testvére még egy nappal a holttest megtalálása előtt is arra buzdította ismerőseit, hogy osszák meg a fiatal fényképét, hiszen a Duna bármelyik részén lehet már. A Bors információi szerint a férfi utoljára ismert ruházata szürke póló, fekete farmer és egy kék sporttáska volt. 

A BRFK arról tájékoztatta azonban a Borsot, hogy a fiatal holttestét pénteken megtalálták. 

A fiatal férfit keresték, holttestét pedig július 7-én, pénteken a Duna szigetújfalui kompkikötőjénél találták meg. Bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel, a Ráckevei Rendőrkapitányság az eset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja – tájékoztatta a Borsot a BRFK Kommunikációs Osztálya. 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás