Félelmetes jóslattal állt elő az időutazó: ez fog történni 2023 nyarán





Hátborzongató dolgokat állít a magát igazi időutazónak valló Eno nevű illető.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.07.11.
időutazó jóslat nyár

Az időutazó korábban már olyan figyelmeztetést adott ki, amelyben arra hívta fel a figyelmet, hogy a Földdel rokon bolygóra idegenek fognak látogatni, sőt más időkre nyíló portálokról is beszélt. Most egy különös listáról rántotta le a leplet! 

A közösségi média egyik felhasználója, aki „időutazónak” mondja magát 2671-ből, arra figyelmeztetett, hogy 2023 nyarán egy utasszállító egy féreglyukon keresztül eltűnik 12 évre. Eno Alaric, aki @radianttimetraveller felhasználónévvel posztol, több mint 26 000 követőt szerzett azzal, hogy figyelmeztetéseket tett közzé a jövőbeli eseményekről – írta meg a Bors.

Fotó: Pixabay

Ezeket fognak idén nyáron megtörténni az időutazó szerint:

„Augusztus 12.: Végre felfedezték a rák elleni gyógymódot. Egy mókus agyalapi mirigyének felhasználásával hozták létre, amely meggyógyítja a tüdő- és bőrrákot.”

„Augusztus 17.: A csillagászok megtalálják a módját a féreglyukak nyomon követésének, és egy emberes űrhajót küldenek egybe.”

„Szeptember 23.: Egy repülőgép átmegy egy féreglyukon. Egy fekete lyuk közelébe küldi őket – ők azt hiszik, öt perc telt el, de valójában 12 évig lesznek távol.”

„Szeptember 30.: A mesterséges intelligencia felülmúlja az emberi intelligenciát”.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás