Azóta sem lépett túl rajta: gyermekkori szerelméről mesél Till Attila





Gyerekként alakult ki a szerelem, és azóta sem múlt el.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2023.07.25.
Till Attila balaton ZamJam fesztivál koncert

Till Attila a csütörtökön kezdődő ZamJam Fesztivál házigazdája lesz Zamárdiban, ennek apropóján mesélt gyerekkori balatoni emlékeiről. 

Itt jó volt gyereknek lenni 

– emelte ki a TV2 műsorvezetője, aki egészen kiskorától kezdve a magyar tenger partján töltötte a nyarakat. Először édesanyja vállalati üdülőjében, Balatonszemesen voltak sokat, majd a sóstói úttörőtáborban egyedül is, harmadikos kisiskolásként pedig a bátyjával Badacsonyba ment vívótáborba. Családja a klasszikus büfézős, lángosozós, keveset napozós, sokat fürdős strandolás híve volt – idézi szavait a likeBalaton.

Ha valakinek gyerekként beült az életébe a Balaton, az úgy marad

– fogalmazott, hozzátéve, hogy Zamárdi szinte már a második otthona, évek óta ide járnak saját családjával. 

Fotó: Bánkúti Sándor

Ezért is vállalta szívesen a ZamJam Fesztivál házigazdájának szerepét. A háromnapos rendezvény 20 helyszínen közel 100 programmal várja a látogatókat szárazföldön és vízben egyaránt. A MOL színpadon olyan élő legendák lépnek fel, mint Demjén Ferenc, Fenyő Miklós és Szikora Róbert, a Csík Zenekar Presser Gáborral és Karácsony Jánossal, a Budapest Bar és Bródy János. Még Zámbó Jimmyt is megidézik Zamárdi szabadstrandján a MOL Nagyon Balaton butikfesztiválja keretében. 

A színes zenei és kulturális kínálat mellett idén elindul a Staropramen Gasztrosétány, ahova a Balatoni Kör a régió legjobb éttermeit hívta meg, köztük a Kistücsök, a Sparhelt Bistro, a Hableány, a Lavender Terasz és a Mák&Mol finomságai kóstolhatók, a Wine Selection Trucknak köszönhetően pedig azok sem fognak csalódni, akik a program mellé egy pohár jó borral ülnének ki a balatoni naplementébe.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás