A poklok poklát éli át az olasz cellában – mégsem akar magyar börtönben ülni a gyilkos anya





Távol hazájától töltené le a rá kiszabott börtönbüntetését a saját kisfia megöléséért elítélt Bradács Katalin. A volt pornószínésznő Olaszországban vette el a Kis Alex életét, és ott is tartják fogva. 20 évre ítélték első fokon.



Megosztás
Szerző: KKP
Létrehozva: 2023.07.13.
büntetés Alex gyermek döntés holttest

Hiába képtelen a rácsok mögött meglátogatnia az édesanyja Olaszországban, mégsem kívánja kérelmezni a büntetése Magyarországon való letöltését Bradács Katalin. Mint arról a Bors többször beszámolt, a volt pornószínésznő kapcsolata még azelőtt megromlott a második gyermeke édesapjával, hogy a kis Alex egyáltalán megszületett volna. A konfliktusuk annyira elmérgesedett, hogy végül a magyar bíróságnak kellett döntést hoznia a gyermek felügyeleti jogait illetően. 2021 őszén Katalint valaki figyelmeztette, hogy nem túl jók az esélyei, ezért a kisfiúval együtt Olaszországba szökött. Ott kapta a hírt, hogy a bíróság valóban Norbertnél helyezte el a gyermeket. A nő végül több késszúrással megölte Alexet, majd a holttestet egy élelmiszer-áruház pénztári futószalagjára fektette. Az olasz bíróság első fokon 20 évre ítélte. A Borsnak az ítélethirdetés után sikerült vele interjút készíteni. Akkor a börtönkörülményekre panaszkodott.

Bradács Katalin és Alex
Olaszországi gyerekgyilkosság
Katalin kegyetlenül megölte a gyermekét

Vannak itt bőven gyilkosok...

„Egy gyilkossal senki sem beszél, pedig van itt gyilkos bőven rajtam kívül is. Összesen két-három barátnőm van, akivel néha tudok váltani egy-két emberi szót” – mondta Katalin, aki a börtönben szolgáló papon kívül egyedül az édesanyjában bízik meg maradéktalanul. A szépkorú asszony ugyan hetente felhívhatja a lányát skype-on, de Erzsébetnek arra már nincs pénze, hogy személyesen is kiutazzon hozzá. Az istenfélő nyugdíjas azzal tisztában van, hogy a börtönben lévők meglátogatása az irgalmasság egyik testi cselekedetének számít, még sincs lehetősége rá, hogy összegyűjtse a repülőjegyre való pénzt. A kevés nyugdíjából egyszerűen nem telik rá.

Nekem már nincsenek komoly vágyaim az életben. Hiába szeretném a kisfiamat megölelni, ez képtelenség. Már csak abban bízom, hogy az édesanyám megéri a szabadulásomat, és eltölthetünk együtt egy kis időt

– öntötte ki lelkét Bradács Katalin. A kérdésre, miért nem kíván itthoni börtönben raboskodni, kinyilvánította: úgy véli, itt még rosszabb lenne a sorsa.

– Magyarországon talán többen tudják, hogy ki vagyok, és ez így lehet a rácsok mögött is – érvelt a gyermekgyilkos anya.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás