Újra megtörtént! Meggyilkoltak egy magyar nyugdíjast, majd kirabolták a házát

A súlyos bűncselekményt egy 23 éves fiú követte el.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.06.19.
Módosítva: 2023.06.19.
rablás gyilkosság bántalmazás nyugdíjas

Megdöbbentő bűncselekmény történt Jánoshalmán. A Bács-Kiskun Vármegyei településen egy idős helyi nőt a saját házában gyilkoltak meg. Később kiderült, hogy azért, mert rajtakapta, amint egy fiatalember megpróbálja kirabolni őt. A fiú ezután bántalmazta a 80 éves asszonyt, majd elmenekült a tévéjével.

Thief,Use,Crowbar,Break,Into,A,House,At,Window,Being
Az idős hölgy rajtakapta a férfit, amint betört hozzá /Képünk illusztráció /Fotó: Vasin Lee / Shutterstock

A helyszíni és halottszemle során kiderült, hogy a holttest fején található sérülések bántalmazásból származnak. A tetthelyen talált bizonyítékok alapján a gyanú egy 23 éves férfira terelődött, aki feltehetően betört az idős asszonyhoz, és amikor az tetten érte, bántalmazta, majd magával vitte az áldozat tévéjét. A rendőrök három órán belül elfogták az emberölés gyanúsítottját, akinél a házkutatás során megtalálták az eltulajdonított készüléket is – írja a Police.hu.

A férfit őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

A most történt eset már a második az elmúlt három hétben. Korábban lapunk számolt be elsők között arról, hogy Budapesten is történt egy nyugdíjasgyilkosság, amelynek elkövetője szintén egy huszonéves fiatal volt. Ott is történt lopás is a gyilkosság után.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás