Mutatjuk, hogy hol lehetnek záporok kedden

Éjszaka akár 8 fokra is lehűlhet a levegő.



Megosztás
Szerző: LA
Létrehozva: 2023.06.12.
időjárás zápor nyár

Hétfő estétől csökken a felhőzet, az ország nagy részén kiderül az ég, ugyanakkor főleg a Tiszántúlon lehetnek felhősebb tájak is. Számottevő csapadék nem valószínű. Az északkeleti, északi szelet eleinte még élénk, északkeleten olykor erős lökések kísérhetik, majd az éjszaka második felére a legtöbb helyen mérséklődik a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 8 és 13 fok között alakul, de vízpart közelében kissé enyhébb, hidegre hajlamos helyeken hűvösebb lehet a hajnal.

Fotó: Pixabay

Kedden az ország zömén a sok napsütést csak kevés gomolyfelhő zavarja. Ugyanakkor a Tiszántúlon lehetnek felhősebb tájak is, arrafelé egy-egy futó zápor sem kizárt. Az északkeleti, északi szél többnyire mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet zömmel 20 és 25 fok között alakul, de északkeleten helyenként 20 fok alatt marad – írja a met.hu.

Szerdán a többórás napsütést kevés gomolyfelhő zavarja, kicsi az esély záporra. Az északnyugati szél néha megélénkül. Marad a 23-24 fok körüli csúcsérték – írja a Köpönyeg.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás