Megismétlődik a kis Maddie tragédiája? Bőröndbe csomagolva raboltak el egy kislányt a nyaralóból





17 évvel ezelőtt az egész világot megrázta a mai napig rejtélyes tragédia, a másik kislányt is nyaraláskor vitték el.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.06.19.
rendőrség Kataleya Mia Chicillo Alvarez Madeleine eltûnt emberrablás

Az olasz rendőrség hajtóvadászatot indított egy csupán 5 éves perui kislány után, akit állítólag egy bőröndbe rejtve raboltak el a múlt héten egy szállodából. A kis Kataleya Mia Chicillo Alvarez június 10-én tűnt el a firenzei Astor Hotelből. A kamerák képein még látszik, hogy a kislány 15:12 perckor a lépcsőn játszott, mielőtt eltűnt. A rendőrség szerint egy bőröndbe, vagy csomagtartóba csomagolva rabolhatták el a gyermeket.

nyom nyomozás nagyító keresés eltűnt
Nagy erőkkel keresi a rendőrség az eltűnt kislányt /Fotó: PixaBay

A szomorú az, hogy már 10. napja nem találják a kislányt – írja a Metro. A lap hozzáteszi, hogy a hotelben egy éve bevándorlók is nagy számban élnek, illetve nemrég egy másik erőszakos incidens is történt itt. Akkor egy ecuadori férfit megtámadtak a szobájában, ezért kiugrott a harmadik emeleti ablakán, hogy elkerülje a további fájdalmakat. 

A dél-amerikai közösség egy emberként imádkozik napok óta az eltűnt Alvarezért. Firenze katolikus vezetője, Juan Manuel Nunez Rubio atya nyilvános levélben kérte is a híveket, hogy imádkozzanak együtt a kislányért. A perui közösség Olaszországban élő tagjai molinókkal vonultak az utcára, amelyeken az elrabolt lányt keresik.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás