Horrorbalesetben halt meg 3 tinédzser fiú, gyászoló családjaik szívszorító szavakkal búcsúznak





A három családnak időre van szüksége, hogy feldolgozzák a tragédiát.



Megosztás
Szerző: LA
Létrehozva: 2023.06.23.
Módosítva: 2023.06.25.
tragédia baleset gyász

Ethan Goddard, Elliot Pullen és Daniel Hancock egy ezüst BMW-vel Oxfordshire-ben közlekedett kedden, nem sokkal éjfél után, amikor az autó letért az útról, és mindannyian életüket vesztették. A három fiatal tragikus halála megrázta a környékbelieket, a családot és a barátokat is. A Mirror úgy tudja, a kocsijuk egy fának csapódott.

gyertya, gyász, meghalt, elhunyt, halott, mécses,
Fotó: Pixabay.com

Ethan és Daniel 18 évesek voltak, Elliot pedig 17. A baleset június 20-án történt, most pedig a három gyászoló család szívszorító megemlékezést tartott nekik.

Mindenki, aki egy tizenéves fiú szülője, ismeri az aggodalmat, amit akkor érez, amikor gyermekük a világba merészkedik, immár a szülei nélkül. Legrosszabb félelmeink tragikus módon váltak valóra azon a szörnyű keddi napon. Némi vigaszt nyújt számunkra az a tény, hogy Daniel minden napját a lehető legteljesebben élte meg, olyan barátokkal körülvéve, akik családtagokká váltak számára. Megszakad a szívünk, hogy ilyen korán eljött az utolsó napja…

– fogalmazott búcsújában Daniel családja.

„Szavakkal kifejezni nem lehet, hogy mennyire szerettük Danielt, és mindig is szeretni fogjuk. Részvétünk a többi érintett családnak.”

Ethan családja „nem is lehetne büszkébb arra a remek fiatalemberre, akivé vált”.

Ethant mindenki kedves, nagylelkű, gondoskodó, mindig másokra gondoló, nagyszerű humorérzékkel rendelkező fiatalemberként ismerte. Nagyon szerető fiú, védelmező testvér, gondoskodó unoka, szeretett unokaöcs, kedves, hűséges barát volt. Keményen dolgozott, élvezte a részmunkaidős munkáját, miközben mérnöknek tanult a főiskolán.

Elliot állítólag már a 18. születésnapi ünnepségét tervezte a tragikus eset előtt. A családja azt mondta, hogy összetörtek hirtelen halála miatt.

Elliot, a mi gyönyörű, okos és tehetséges fiunk, szeretett testvérünk, unokánk és unokatestvérünk. Gyönyörű mosolya volt, és mindig csillogott a szeme… Elliot imádott élni. Elképesztően fényes jövő állhatott volna előtte, még rengeteg mindent kellett volna megtapasztalnia. Ez a szörnyű tragédia most véget vetett mindennek, és egy összetört családot hagyott maga után, akinek Elliot szavakkal kifejezhetetlenül fog hiányozni.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás