Rendíthetetlen eladónő riasztotta el a rablót Dunakeszin - Videó

A bátor eladónő rendíthetetlen volt, így a rabló elmenekült a helyszínről, később azonban elfogták.Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.05.03.
rablás dohánybolt vádemelés videó ügyészség

2021 novemberében egy férfi tért be az egyik Dunakeszin található dohányboltba, azonban nem vásárlási szándékkal, hanem rabolni szeretett volna. A nem túl elszánt férfi belépve a bevételt, valamint egy elektromos cigarettát követelt az eladótól, és azzal fenyegetőzött, hogy fegyver van nála, amivel lelövi a nőt, ha nem teszi azt, amit mond.

Vádat emeltek a Dunakeszi rabló ellen Fotó:  Shutterstock

 

A talpraesett eladónő azonban nem ijedt meg férfitól: arra kérte az elkövetőt, hogy mutassa meg a fegyvert. A férfi ekkor egy tapétavágó kést vett elő, azzal fenyegetőzött tovább, az eladót azonban ez sem rémítette meg, és közölte támadójával, hogy nem ad át neki semmit, a rendőrség pedig hamarosan kiérkezik.

 

Az egyre idegesebb férfi ekkor letépte a pultot a bevásárlótértől elválasztó plexielemet, úgy rontott neki ellenfelének, aki egy állvánnyal tartotta távol magától a dühöngő férfit. Rendíthetetlen ellenállásának köszönhetően a tolvaj végül feladta és inkább elmenekült, 2022 májusában azonban elfogták, melyről videó is készült.

A Dunakeszi Járási Ügyészség a férfi ellen felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének kísérlete miatt emelt vádat – közölte az ügyészség a honlapján.

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás