RETRO RÁDIÓ

Lövések dördültek Budapesten: dohányboltokra és egy ékszerüzletre csapott le a rabló – Videó!





Öt éven keresztül menekülhetett, de nem ússza meg az igazságszolgáltatást.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.03.22.
I. kerület II. kerület Budapest dohánybolt rendőrség rablás

Fegyveres rablássorozat miatt kellett intézkednie a hatóságoknak a fővárosban. Február 19-án egy IX. kerületi dohányboltba egy arcát eltakaró fegyveres férfi tért be. A pisztolyát az eladóra fogta és a kasszában lévő pénzt követelte. A dohányboltos alkalmazott azonban halálfélelmében lefagyott, de a rablót ez sem zavarta. Átnyúlt a pulton és kivett a pénztárgépből több mint 680 ezer forintot, majd simán elmenekült. 

Öt év után fogták el a budapesti rablót / Fotó: Pixabay

De ez még mind nem volt számára elég

Egy hónap elteltével, április 22-én a férfi újra rabolt. Ezúttal egy II. kerületi ékszerboltba ment be, ahol elővette a riasztófegyverét, azt az eladó fejéhez tartotta, majd átugrott a pulton, és a nőt a földre rántotta. Harmadik alkalomra azonban elfogyott a szerencséje, mert a pénztárosnak sikerült megnyomnia a pánik gombot, sőt segítségért is kiabált.  A férfi befogta a nő száját, majd amikor menekülni próbált, többször megütötte és megrúgta. Végül az üzletből készpénzt és tört aranyat vitt el, összesen mintegy 2.700.000 forint értékben.

Pár héttel később, március 19-én a 30 éves rabló egy II. kerületi dohányboltot rabolt ki. Ebben az esetben is eltakarta az arcát, mielőtt az üzletbe lépett, majd az eladó arcához egy fegyvert tartott, miközben egy zacskót átnyújtva, a bevételt követelte. Ezúttal pedig 140 ezer forinttal tűnt el. 

Másnap pedig kereket oldott és egészen Moszkváig menekült.  Ám a nemzetközei elfogató parancsnak köszönhetően, igaz öt évvel később, de elfogták, majd átadták a magyar hatóságoknak. 

A Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő férfit, a még 2017-ben elkövetett 3 rendbeli fegyveresen elkövetett rablás miatt a napokban fegyházbüntetés kiszabását indítványozta a vádiratban.

 





 





Ezeket olvastad már?
Szerelem a levegőben: mágikus együttállás segít bevonzani a kiszemeltedet

Szerelem a levegőben: mágikus együttállás segít bevonzani a kiszemeltedet

A hideg csak a kezdet: pánikrohamokat hoz az időjárás

A hideg csak a kezdet: pánikrohamokat hoz az időjárás

A Mészáros Csoport megvásárolta a híres babaáruházláncot

A Mészáros Csoport megvásárolta a híres babaáruházláncot

Rettenetes: betonkeverő végzett egy férfival – Sokkoló részletek

Rettenetes: betonkeverő végzett egy férfival – Sokkoló részletek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás