Megszakad a szív: családi nyaraláson halt meg a hat hónapos, tündéri kislány





Még most sem tudni, hogy mi történt pontosan a tündéri kislánnyal, jelenleg is tart a vizsgálat.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.05.17.
Módosítva: 2023.05.17.
halál tragédia fulladás gyerek

Egy brit család semmi mást nem szeretett volna, mint egy álomnyaralást eltölteni Törökországban, végül azonban egy soha véget nem érő rémálom lett belőle.

Elhunyt Elizabeth és Michael Coffey hat hónapos kislánya, akit édesanyja után szintén Elizabethnek neveztek el. Az álomnyaralásnak indult utazás a török Serik város közelében lévő ötcsillagos szállodában május 13-án fulladt tragédiába, amikor a mindössze hat hónapos kislánynál súlyos légzési komplikációk léptek fel.

Helyi értesülések szerint a család kétségbeesetten próbált segítséget kérni, egy orvosi csapat gyorsan meg is érkezett a szállodába, ahonnan a kis Elizabethet azonnal egy magánkórházba szállították. Sajnos azonban minden erőfeszítés ellenére sem tudták megmenteni az életét. Egyelőre még nem világos, hogy a kislánynak volt-e valamilyen betegsége a halála előtt.

A kis Elizabeth esete pillanatok alatt bejárta az internetet, így a szülők a világ minden tájáról kaptak már részvétnyilvánítást. A Facebookon megjelent üzenetek között van, aki azt írta:

Ezt nem tudom elhinni. Nyugodj békében, drága kislány, Istent pedig arra kérem, hogy vigasztalja az összetört szívű édesanyát és édesapát.

A gyermek holttestét az Antalya Törvényszéki Orvosi Intézetbe küldték, hogy megállapítsák a halál pontos okát. A vizsgálat még jelenleg is tart – írja a Mirror





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás