RETRO RÁDIÓ

Ilyen nincs: lezuhant repülőjével, majd törött csontokkal elindult a kórházba

A férfit alig akarták ellátni az orvosok, mivel azt hitték, hogy hazudik.Megosztás
Szerző: E.K.
2023.04.03. 06:22
repülőgép pilóta sérülés szerencsétlenség katasztrófa

Meg kellett győznie a kórház személyzetét egy tanuló pilótának arról, hogy lássák el a sérüléseit, miután csütörtökön túlélt egy 450 méteres zuhanást, majd törött lábbal elvezetett a kórházba. Senki se hitte el a történetét, így megmutatta a szerencsétlenségről készült felvételt.

Lezuhant repülő
Csodával határos módon élték túl a balesetet / Fotó: Instagram Story

A 27 éves Jake Elven éppen élete második repülési óráján volt oktatójával az Ausztrália keleti részén lévő Camden felett, amikor meghibásodott a repülőgép motorja – számolt be róla a Daily Mail.

A páros ijesztő szabadesésben zuhant a föld felé, majd egy fának ütközve álltak meg. A tanuló fejjel lefelé ébredt a bokrok között.

Érdekes érzés volt, minél közelebb értünk a földhöz, annál inkább arra gondoltam, hogy ez fájni fog. Egy kis időre elájultam az erős becsapódás után, de emlékszem, amikor felébredtem, akkor nem hittem el, hogy élek

– árulta el Jake.

A férfi kiszállt a repülőből törött lábbal, majd nem tudta, mit csináljon, így videózni kezdett. Felvette a saját sérüléseit, majd a roncs felé irányította a kamerát.

A tanuló elmondta, hogy másfél órát vezetett, mire odaért a Royal Prince Alfred Kórházhoz, míg oktatóját a felesége felvette a leszállópályán. Jake azonnali segítséget remélt a kórházban, a személyzet azonban nem hitt neki, így kénytelen volt megmutatni a balesetről készített felvételt.

Majdnem a pszichiátriára küldtek, mivel cipő nélkül érkeztem, mindenhonnan vér folyt és csupa kosz voltam. Nem hiszem, hogy bárki is hitt volna nekem, amíg nem látták a videót, haha. Szerencsére csak egy műtétre volt szükségem, és egy törött lábbal megúsztam

– árulta el a férfi.

A tanulót viszont ez nem riasztotta el egyáltalán a repüléstől, és azt tervezi, hogy amint felépül, újra a levegőbe emelkedik.

 

Ezeket olvastad már?
Pénzmosás miatt is nyomoznak Karácsony Gergely Mozgalma ellen

Pénzmosás miatt is nyomoznak Karácsony Gergely Mozgalma ellen

Novák Katalin fontos dologról beszélt New Yorkban

Novák Katalin fontos dologról beszélt New Yorkban

Ő kezdeményezte a Lánchíd megépítését, ma 232 éve született

Ő kezdeményezte a Lánchíd megépítését, ma 232 éve született

Megint hullámvasútra ültet minket az időjárás

Megint hullámvasútra ültet minket az időjárás

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás