Újbudán történt: rászólt, hogy ne dohányozzon, megverte az idős hölgyet a villamoson

Az idős hölgy rászólt arra a férfira, aki dohányzással zavarta a villamosra várakozókat. Erre a férfi nekiesett az asszonynak, és a villamoson sem fejezte be a zaklatást.



Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.03.27.
újbuda villamos támadás

Ismeretes, hogy a megállóhelyeken és azok közelében tilos a dohányzás. A szabályt mindenkinek be kell tartania, hiszen a cigarettafüst sok utast zavarhat. Ennek ellenére Újbudán, a 47-es villamos megállójában egy férfi rágyújtott, ami sok utast zavart. Egy idős hölgy rászólt a cigarettázóra, hogy hagyja abba vagy álljon arrébb, mire a férfi felkapta a vizet, és nekiesett a hölgynek. A villamosmegállóban megütötte a hölgyet, majd felszállt utána a 47-es villamosra, és ott folytatta tovább az agresszív viselkedését - tudta meg a Kékvillogó.

A 47-es villamoson történt a borzasztó eset. Fotó: bkk.hu / bkk.hu

A hölgy megrémült, szerencsére azonban egy utas a segítségére sietett. Letessékelte a zaklatót a villamosról, így Erzsébet nyugodtan fellélegezhetett. Az eset az Andor utca és a Kalotaszegi utca között történt. A hölgy nem kíván feljelentést tenni, azonban a rendőrség már intézkedik. Ezzel szemben Erzsébet igyekszik megtalálni az őt segítő utast, hogy megköszönhesse neki, hogy kiállt érte. Elárulta ugyanis, hogy olyannyira megrémült, hogy nem tudta kifejezni háláját annak, aki megmentette.

Délután fél 4 körül a 47-es villamosra várakoztunk, amikor egy férfi a megállóban elkezdett dohányozni. Én megkértem, hogy hagyja abba, amire ő ingerülten reagált. Miután felszálltunk a villamosra, odajött hozzám és hirtelen megütött 

– írta Erzsébet a közösségi oldalán.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás