Egyre több a rejtély a Szentendréről eltűnt Ervin körül





Az eltűnt férfit autójából pillantotta meg egy nő Zuglóban, azonban mire leparkolt és kipattant a kocsijából, a férfi eltűnt az utcán. Már tíz napja nem találják Kincses Ervint, akit Szentendrén láttak utoljára.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.03.09.
Módosítva: 2023.03.09.
eltűnt

Továbbra sem találják Kincses Ervin Gábort, a Szentendréről eltűnt férfit. A 43 éves férfinak február 27-én veszett nyoma, a szentendrei papszigeti dohányboltban látták utoljára. A férfi eltűnésének körülményei még nem teljesen tisztázottak, annyit lehet tudni, hogy telefonját és autóját hátrahagyva ment el otthonról, vélhetően terepszínű ruházatban. Akadt már olyan, aki szerint Kincses a dohányboltban azt mondta, hogy a Balatonra indul, ami akár logikus is lehetne, mivel a férfi állandó lakhelye a Balatonnál van. A rendőrség ugyanis az állandó lakcím szerint rendeli el a körözést, Ervin esetében ez a Siófoki Rendőrkapitányság.

Már tíz napja nem találják a Szentendréről eltűnt férfit – Fotó: police.hu

Zuglóban sétált?

Most egy olyan szemtanú került elő, aki Budapesten látott egy hasonló kinézetű férfit.

Én mintha őt láttam volna ma reggel 9 óra körül Budapesten, az Ajtósi Dürer soron sétálni. Csak egy pillanatra láttam az arcát. Össze volt fogva a haja. Éppen vezettem, mire le tudtam parkolni, eltűnt az utcáról

 – osztotta meg a nő információit.

Budapesten láthatták a Szentendréről eltűnt férfit. 

Kommentje sajnos nem visz túlzottan előrébb, de a férfit már a rendőrség is nagy erőkkel keresi.

Tíz napja tűnt el

A család nagyon szűkszavú, de csütörtök reggel azt közölték, hogy a férfi továbbra sem adott életjelet magáról. Kincses testvére és édesanyja teljesen elzárkóztak attól, hogy nyilatkozzanak. Azt, hogy a dohánybolt kamerafelvételeit meg tudták-e nézni, és hogy azon mi látszik, egyelőre még nem derült ki. A család egy korábbi posztjában azt írta, hogy a rendőrség szerint Kincses egy nővel ment tovább a dohányboltból, azonban egyelőre erről sem tudni biztosat.

Megmérgezték a kutyáját

Az internetről derült ki, hogy Kincses két kutyáját eltűnése előtt egy hónappal megmérgezték. Lehet, hogy ennek semmi köze sincs ahhoz, hogy a férfinak nyoma veszett, de elgondolkodtató információ.

Csütörtökön újabb felhívást tett ki a rendőrség a honlapjára Kincses eltűnésével kapcsolatban. „A Siófoki Rendőrkapitányság a 14060-157/87/2023. körözési számon folytat eljárást egy balatonszemesi lakos eltűnése miatt, aki 2023. február 28-án szentendrei albérletéből ismeretlen helyre távozott, és azóta nem adott életjelet magáról. A férfi felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kérjük. Kincses Ervin Gábor 172 cm magas. Vékony, szikár testalkatú. Vállig érő, világos-őszes haja hullámos, amit jellemzően kiengedve hord. Őszes, sűrű, borostaszerű szakállt visel. Vállán egy fekete színű gorilla, vádliján pedig sötétkék cápafej tetoválás látható. Eltűnésekor zöld túrakabátot, zsebes nadrágot és hosszú szárú, sötét sportcipőt viselt. Aki a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Siófoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 (2700-ás mellék) telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06 80/ 555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon” – írta a rendőrség oldalán. 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás